sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marraskuun viimeinen viikko

Maanantaina reissattiin poikien kanssa bussilla Turkuun. Mieletöntä miten joidenkin kanssa vuosienkaan jälkeen ei ole vaivalloista olla ja nähdä, jutella. Aivan ihana tapaaminen ja toivottavasti nähdään taas pian uudestaan! Ja päivä oli muutenkin mieletön. Extra-aikainen aamuherätys, nopeat siirtymiset jne. Eikä yhtään kiukkukohtausta meidän uhmikselta. (Eräänä päivänä reissun jälkeen tuli kyllä sellaset raivot Eikalle  ettei aikoihin, edelleen raapaleet koristaa rannettani)
Tiistaina oltiin mummulassa. Eikka sai kolata lunta ja nähtiin iiiso öljyauto, joka toi lisää öljyä. Mukava päivä ja sain päiväunetkin nukkua. 
Keskiviikko oli erityisen poikkeuksellinen päivä. Aamulla lähdin äitiryhmän tapaamiseen. Pojat jäivät A:n kanssa. Käytiin kirjastossa ja vihdoin oli yks kappale Unihiekkaa etsimässä-kirjaa lainattavissa. Äitiryhmän jälkeen hammaslääkäri. JEP! Vihdoin uskalsin varata. Enkä hetkeäkään liian myöhään. Raskaus ja oksentelut tehneet tehtävänsä ja useampi reikä siellä oli. Pelko otettiin hyvin huomioon. Hygienisti ja lekuri olivat kummatkin pätevän oloisia ja todella huomioivat ja kertoivat kokoajan. Varmistelivat onhan kaikki hyvin. Miellyttävä kokemus näin pelkopotilaan näkökulmasta. Hammaslääkäristä kaupan kautta kotiin. Eipä sitä kauaa ehtinyt olla, kun suunnistin jo LadyLinelle pariin jumppaan. Vähän pääsin jo itseni sisään taas muistelemaan mitä on olla minä tuon äitiyden lisäksi. Ja miekkoset saivat myös laatuaikaa. 
Torstai oli kauppapäivä ja käytiin myös päivystyksessä. Eikalla tällä kertaa vasen korvatulehtunut. Oikeaan just söi kaksi kuuria. huoh.
Perjantaina käytiin A:n kummitytön Siirin synttärit toivottelemassa. Juhlat olisi olleet eilen, muttei oltais kauaa ehditty olla, kun olis ollut kiire kotiin ja A:n nukkumaan. Mukava ilta oli ja ihana heitäkin pitkästä aikaa nähdä!
Eilen herätessä odotti aivan mieletön ylläri. A oli varannut meille 2 yön matkan Tallinnaan, ilman lapsia! Mä joskus aikaisemmin olin jutellut että se Tallinen joulutori olis ihana nähdä ja nyt pääsen sen näkemään. Kyllä hän vain osaa yllättää. <3 Muuten oltiin sitte naapurissa leikkimässä ja sellasta. A nukkui ja lähti töihin. Tänää sama homma. Tein mä ekan adventin kunniaksi vähän spesiaalimpaa ruokaa. Tuli tosi hyvää vaikka ite sanon.
Tällä viikolla muuten oon liikkunut paljon ja nauttinut elämästä enemmän. 
Tänään Onni seisoi aika pitkän hetken ilman tukea. Huhhei. 

Rakkauden täyteistä ensimmäisen adventin iltaa ja alkuviikolle pikkupakkasta ja lunta kiitos!

ps. Arvonta on parin lukijan päässä!
pps. Kumpaa uskoisitte: tavoitehousuina H&M plus koko 44 vai käyttöhousuina Seppälä GreatGirls koko 40?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...