lauantai 2. marraskuuta 2013

Marraskuu

Ou mai. Kaks viikkoa melkeen mennyt jo postaamatta. Ja ihan hujauksella! Päivät menee niin nopeesti. A edelleen yövuoroissa. Tänään ja viikonloppuna päivävuorot, luksusta!

Mitäs tässä kahden viikon aikana sitte on tapahtunut?

Maanantaina 21. päivä mulla oli lääkäri. Nyt keskusteluapujen lisäksi on aloitettu lääkitys, se on varmasti osasyynä tähän hiljaiseloon. Ne kun pistää väsyttämään. Otan ne iltaisin, joten pahimmat olot eivät iske kun menee nukkumaan. Ensimmäisen otin päivällä ja voi jestas, se päivä meni ihan sumussa ja hukassa, joten venytin toisen ottamisen iltaan. Olen kyllä paremmin nukkunut ja vaikka yöllä on Onnin kanssa herätyksiä se kaksi ainakin ja aamulla herätessä väsyttää, niin jotenkin se väsymys ei ole enää sellaista niin voimia vievää. Varmasti lääkkeelläkin on vaikutus siihen jaksamiseen ja omaan mielialaan. Maanantaina tulee kaksi viikkoa täyteen aloituksesta. Yhdestä kahteen viikkoa on se aika kun menee ennen kuin huomaa vaikutukset, joten eiköhän siitäkin ole oloissa kyse. Eli synnytyksen jälkeinen masennus/ahdistus on diagnoosina. En ole hirveästi aiheesta puhunut blogin puolella, enkä edes hirveästi tutuille. Tässäpä siis tämä.
Saman viikon tiistaina Eino lähti Turkuun viettämään syyslomaa. Me oltiin siis Onnin kanssa päivät kaksin. Keskiviikkona käytiin ihanan Eevin luona ja oli ihana nähdä heitä!
Eino pääsi elokuviin ekaa kertaa! Lentsikat tottakai valkokankaalla. Oli kuulemma tosi hyvä leffa ja hienosti jaksoi istua paikallaan karkkiensa kanssa. Perjantaina haettiin hänet kotiin ja kyllä on aina ihana se hetki kun hänet näkee eron jälkeen <3 Lauantaina sitte haettiin antibioottikuuri päivystyksestä. Paineli korvaansa ja sanoi kysyttäessä, että sattuu. Tätä mä vähän pelkäsinkin kun syksy saapuu. Joulukuussahan lähti ne putket ja oli silloin yksi tulehduskin.
Keskiviikkona oli äitiryhmä ja siitä jäi jo parempi fiilis kuin ensitapaamisesta. Kävimme ensin kävelyllä ja sitte kahville ja leivälle sekä keskustelemaan kuulumisista ja tulevasta. Illalla A teki meille iltapalaksi broiskua ja salaattia. Oli ihana syödä toisen tekemää ruokaa!
Eilen oli Halloween tunnelmia ja E pukeutui merirosvoksi. Käytiin myös naapurissa kahvilla ja leikkimässä. Tänään Onnin kummit tulee Halloween kakulle ja illalla naapurin kanssa lenkille!Lieto <3

Uusi päiväpeitto!


Salaatteja oon tehnyt nyt enemmän,
helppoa, nopeaa, täyttävää!
 Jalat pöydälle ja Jouluherkut-lehti käteen <3

 ryhmärämä
 Mitä isot edellä, sitä pienet perässä ;)

Koska sokerimassavarastoni olivat huvenneet, tämmöiseen räpellykseen oli tyytyminen!

Sehän on nyt siis miehillä Movember ja viikset. Minäpä tartuin tähän haasteeseen!


Who's in? ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...