keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Joululahjatoiveista

Sain mahtavan mahdollisuuden toimia bloPPshop- blogissa gueststarina, kiitos Heidi ja Helena! Tykkään blogistanne ja tottakai shopistanne (Po.P villitykseni ei toki vähäisin syy ;) ).
Tämän postauksen aiheena on meidän joululahjatoiveet. Onhan marraskuu kohta jo puolessa välissä, joten asiaa on jo ehditty miettiä. Poikien toiveita meiltä yleensä sukulaiset ja kummit kyselevät, joten toiveet ovat painotettu heidän tarpeisiinsa. Kokosin tähän postaukseen joitakin esimerkkejä toiveistamme.
ulmai
kuvat: Lindex, Polarn o. Pyret, Pikkuotus
Vaatteita tarvitaan aina, kun pojat kasvavat kovaa vauhtia. Onnilla on nyt käytössä 74/80, joten pukinkonttiin paketteihin kääriytyy kokoa 86/92. Einolla taas nyt käytössä 104 ja 110 mallista riippuen, joten paketeissa hyvä koko olisi 116. Suurin tarve on pyjamille sekä alusvaatteille, mutta myös käyttövaatetta tarvitaan.
ulmai1
kuvat: Finayson, Kodin1
Petivaatteitteille on myös tarvetta. Myös minun ja mieheni sänkyyn. Pojille värejä ja kivoja kuoseja, aikuisille selkeälinjaisia kuvioita.
ulmai2
Eino on toki jo sen ikäinen, että osaa haluta ja toivoa itsekin. Leluja meillä on kyllä enemmän kuin omiin tarpeisiin, mutta isän kanssa katsoivat lelukirjoista muutamia hyviä toiveita.
Näiden lisäksi kelpaavat tietysti lahjakortitkin. Ne helpottavat lahjanhankkijan hommaa ja lahjansaaja saa hankittua varmasti mieluista ja tarpeellista. Mitään turhaa meille ei kyllä aikaisempinakaan vuosina ole kertynyt, että hyvin on lähipiiri ollut perillä toiveista. ;)
Itse en oikein osaa toivoa mitään. Eniten mua miellyttäisi mahdollisuus päästä kasvo- ja/tai jalkahoitoon, hierontaan tai vastaavaan. Aikaa ihan vain itselle ja rentoutumiseen.
 Mitä te toivotte joululahjaksi tänä vuonna? :)
Postaus luettavissa myös täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...