sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikko kuvina

Ma 14.10.


 Ti 15.10. Ke 16.10.

To 17.10.


Pe 18.10.

La 19.10.
 

 Su 20.10.
Tässä poimintoja meidän kuluneesta viikosta. On käyty kerhossa ja ulkoiltu, kotoiltu ja nautiskeltu. Pakko ihan mainita kun perjantaina nautin ihanan aamiaisen Coffee Housessa ja sain siellä todella hyvää palvelua. Oli kädet täynnä rattaita Onnin kanssa (E kerhossa), joten kassaneiti tarjoutui kaatamaan mulle kahvin ja kantamaan tarjottimen pöytään! Tuli todella hyvä mieli. :) Tänään vaihdettiin mummulassa renkaat, talvi tekee tuloaan!

Ensi viikko on Eikalla syysloma kerhosta, mulla on pari lääkärikäyntiä ja Eikalla hammastarkastus. E on myös lähdössä mamman ja pappan luo Turkuun ja noudamme hänet kotiin perjantaina. Keskiviikkona Onnin kanssa mennään tapaamaan helmivauvaa Eeviä (lue Eevin koskettava tarina tästä). Meillä oli sama LA ja pikkuiset syntyivät päivän erolla. Ei olla sairaala-ajan jälkeen nähty, joten ilolla odotan tapaamista!

Tällainen pläjäys taas. Toivottelen mukavaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti saatais se ensilumi jo <3

1 kommentti:

  1. Tervetuloa uudelle foorumille! Rekisteröityneitä käyttäjiä meillä on jo 13! Tule sinäkin mukaan ja rekisteröidy! Rekisteröityminen vie vain pari minuuttia!

    http://keinuhevonen.omafoorumi.net/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...