maanantai 14. lokakuuta 2013

Maanantaina maha maahan ja 8kk


 Keskiviikkona käytiin kävelyllä. Torstaina tuli toveri kylään! Aamupäivällä Eikka siivoili omaa keittiötään ja käytiin Onnin neuvolassa. 
Onni on tänään tasan kahdeksankuinen! <3
Lääkärineuvola oli vuorossa ja kaikki hyvin. Painoa 8930kg ja pituutta 72.7cm. "Hymyileväinen, reipas poika." Ja niinhän hän onkin. Päivällä saapui Iida ja Veeti. Oli ihana nähdä piiitkästä aikaa. Sain tuliaisiksi ihanan pöllökorun. Käytiin puistoilemassa. Onni päätti, ettei nuku. Ja levottomia öitä on taas ollutkin. Onneksi A:lla nyt vkolopun jälkeen pari vapaapäivää. Tulevana keskiviikkona on ensimmäinen äitiryhmän tapaaminen.

 


Perjantaiaamuna pakkasen puremia.
Perjantaina vietiin Eikka kerhoon. Onnin kanssa käppäiltiin pitkin kaupungin puistoa ja kierrettiin aamuaurinkoisella torilla. Eikka on hirmu reipas kävelijä. Jaksoi kävellä kerhoon ja sieltä kotiin. Muutamasti on tehty lenkki postin kautta, kauppaan ja kotiin. Seisomalauta pitäisi Emmaljungiin hommata, tosin jos teiden kunnossapito on tänä talvena samaa kuin viime talvena (riippuen toki tuleeko sitä lunta vai ei), ei sillä tee talvella yhtikäs mitään kun ei tahdo kävellenkään päästä eteenpäin! 
Viikonlopun valokuvauksia.
Perunapainantaa, ulkoilua, ulkoilua, soseiden keittelyä (piiitkästä aikaa!) ja ulkoilua. Päivänasu eiliseltä.
Onneksi on näitä aurinkoisia päiviä riittänyt, on päästy ulos ja olen hieman paremmin jaksanut, vaikka voisin nukahtaa pystyyn. 

Nyt tuo poika 8kk "tanssii" huuliharpun tahtiin, ylös alas ylös alas. 
Vauhti on mahdoton! Mistä vaan tukea saa niin nousee seisomaan, kävelee tukia pitkn, mm sohvan reunaa ja vaihtaa siitä sujuvasti sohvapöytään. Konttausvaihdekin on löytynyt, nopeammin edelleen pääsee tetsaten, mutta päivä päivältä konttaus lisääntyy. Hampaita suussa kuussa kuusi kappaletta ja ilmeisesti lisääkin pukkaa alas. Koska sitä sais nukkua läpi yön.
Muutama postaus takaperin avasin hieman omia tuntojani ja niitä pääsen ensi viikolla viimein purkamaan ja mainitsemani äitiryhmä alkaa tällä viikolla. Jospa niistä saisi voimaa ja omilla käynneillä solmuja avattua. 

Kirpakkaa ja aurinkoista viikkoa toivottelemme kaikille!

ps. tervetuloa uusille lukijoille 63kpl kirjautuneita, jos tän vuoden puolella tulee 70 täyteen järkkään teille arvonnan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...