maanantai 2. syyskuuta 2013

Meidän epäonniset Miikkarit

Hain tänään meidän Me&I-tilauksen postista. Tiesin Postin paketinseurannasta, että odotettavissa on vaurioitunut paketti. Järkytys oli silti suuri! Kiitos Itella, ajatukseni ovat kaikkea muuta kuin lämpimät.

Oli Itellalla pakattu uudelleen, tällanen paljastui.


Oon niin sanaton, vaikka keräsin kyllä katseita Ärrällä kun hain sieltä H&M paketin ja oli pakko avata tuokin. Muutama ärräpää lensi. Ei oo itku kaukana.

Yhteyttä oon ottanut Meandiin ja myyjään, katotaan miten toimitaan ja kuka hakee vahingonkorvausta ja saanko mitään ede tilalle.

No tuli sieltä jotain kivaakin!Einolle piraattipaita, merirosvot on nyt in ja Onnille Smulanit :)

Nyt menen syömään, kun välipalasta alkaa olla aikaa. Jos verensokerin nousukin helpottais tätä järkytystä.

Itellan palveluksiin alan olla HYVIN HYVIN pettynyt. Milloin paketit häviää, ei tule saapumisilmoitusta ja kaverin kotiinkuljetuksella tilattua pakettia ei edes pihaan käyty tuomassa, postilootaan jätettiin vain lappu toimitusyritys. Aikamoinen yritys kun ei autosta edes noustu! Hinnat nousee mutta taso laskee. 

3 kommenttia:

 1. Voi järkytys :-O

  Minä olen myös hyvin pettynyt Itellaan. Kantavat jatkuvasti yhdeltä toiselta kadulta posteja meille, vaikka on monta kertaa palautettu ja sanottu, että nyt tarkkuutta. Usein sekoittavat saman rapun asukkaiden postit keskenään. Ja kadonneiden pakettien määrä :( Mm. ensimmäinen Livbox häippäsi, on saatu erinäinen määrä naistenlehtiä ja mm. Ikean katalogi totaalisilppuna. Ja toi on enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei kukaan edes pimpota ovikelloa, seuraavana päivänä tulee vaan lippulappunen, että pököttiä yritettiin tuoda muttei kukaan ollut kotona. Miehellä on joskus arkivapaita ja mulla usein etäpäiviä - meillä on usein joku päivisin kotona ja turha puijata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä..
   Huh, vieläkin oon ihan ihmeissäni ja ketutuksessa täällä.

   Poista
 2. Oi ei. :( Luulis, että meandi lähettäis sulle uudet ja selvittelisivät sitten Itellan kans... Ne on kuitenkin yritysasiakas (ja pakanneet tuon noin). Sulla on kuitenkin kuvatodisteitakin tuosta saapumiskunnosta.

  Mutta ei meillekään ikinä posti tuo sisälle asti mitään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...