perjantai 13. syyskuuta 2013

Kuulumisia kuvin

Eino oli kuun vaihteessa mammalassa. Liedossa järjestettiin Poppi-kisat (Paikallisosuuspankkien)
oli juoksua ja pallonheittoa.
Kummipojalla oli synttärit
4v ja iso poika <3


Kotimatkalla

 Ekaa kertaa keinussa!

Omppupiirakkaa..

 ja omppumaistit

Luontopolulla KirjurinluodossaOli mukava retkipäivä! Eväänä oli omppupiirakkaa ja väsystä huolimatta jaksoi katsoa vuohia sekä käydä liikennepuistossa kävelemässä.
Blogia en oo yksinkertaisesti jaksanut päivittää haluttuun tahtiin, mutta eipä se mitään. Hengissä ollaan ja väsymyksestä huolimatta porskutellaan eteenpäin. Voisin tähän sepustaa vaikka minkälaisen valitusvirren yöheräilyistä, omasta väsymyksestä, ajoittaisesta paskaäitifiiliksestä ja uhmakapinoinnista, mutta jospa näistä hyvistä hetkistä täällä saisi lisävoimaa ja positiivista energiaa.
Saapui Meandilta uudet canvakset ja pipo, postin tuhoamien tilalle. Eino ihastui housuihinsa ja ne on nyt toista päivää päällä :) Koko 110/116 ja ovat reilut, mutta säädöt vyötäröllä ja lahkeissa saa housut istumaan tosi hyvin!
Me on Onnin kanssa viety Eino kerhoon ja sillä välin kävelty kirjastoon. Onni yleensä nukkuu aamupäiväunet niihin aikoihin, joten saa rauhassa kävellä ja katsella kirjaston tarjontaa. Tiistaina oli todella syksyiset tunnelmat ja lehtikasa ois houkutellut hyppimään.
Minigrippussissa vettä ja sinistä elintarvikeväriä, 
Eino jaksoi kauan rutistella, käännellä ja ihmetellä

Arkea, ulkoilua, leikkejä, kerhoa..
Tällasta tää meidän elämä, tästä kulmasta katsottuna!

Mukavaa viikonloppua! <3

1 kommentti:

  1. Mä ihan vasta tajusin, että johan meidän 5kk:n kanskin vois tehdä vaikka mitä leikkiprojektihommia. :D Jotenkin se tuntuu isomman vierellä niin pieneltä, ettei meinaa hoksata pitää sitä aktiivisena olentona vielä ollenkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...