maanantai 26. elokuuta 2013

Kukkuluuruu

Perjantaina 16.8.  A:n loma alkoi! Nyt se on jo loppusuoralla.

Edellis viikolla äiti oli meillä pari yötä. Onnilla oli lääkäri tuon huulensa (hemangiooma) kanssa ja lääkäri pisti papereita ihotautipolille, josta sitten tulee meille aika. Lääkäri oli ymmärtäväinen ja mukava, en vain tajunnut kysyä koska suurinpiirtein aika tulisi.
No kauaa ei tarvinnut odotella, sillä tänään kun tultiin neuvolasta odotti kirje sairaalasta eteisen lattialla! Huomenna siis 9.00 on Lastentautien vuodeosastolla aika. Lääkitys (beetasalpaajat) hemangioomaan täytyy aloittaa osastotarkkailussa.
Lääkärin jälkeen suunnattiin avoimelle päiväkodille perhekerhoon. Tehtiin Einolle hakemus lastenryhmään. Hän tykkäsi hirveästi ja 16. päivä oli ensimmäinen kerhopäivä yksin! Vähän häntä jännitti, mutta reippaasti hän sinne jäi ja viihtyi. Kaikkien kanssa oli leikkinyt ja kehuja tuli ohjaajilta. Olipa tyttöjen kanssa leikkinyt nukeilla. Toinen ohjaajista kysyi, mikä vauvan nimi on, niin vastaus tuli kun apteekin hyllyltä: "Onni!" :D ihana pieni <3

Onnikin täytti 14. päivä  puolivuotta ja sen kunniaksi leivoin kakun. Mummu tuli Eikkaa hakemaan ja samalla sitte kahviteltiin :)A:n ensimmäisenä lomaviikonloppuna lähdettiin reissuun. Turussa oli meandi-kutsut, jotka Tiia emännöi ja E pääsi leikkimään kummipoikani kanssa! Illalla mentiin äitini luokse yöksi ja sunnuntaiaamuna suunta satamaan. Onnin ensimmäinen laivareissu ja hienosti meni. Viikkarin laivassa en muista koska olisin viimeksi ollut ja täytyy sanoa, että Silja on enemmän mieleeni. Mutta mukava reissu kaikinpuolin!Viime viikolla Eikka jatkoi kerhossa, ja Onnilla oli eka lenssu sekä kolmas puhjennut hammas. Löysin uuden kalenterin, keittelin mansikkahilloa ja vietettiin Eikan kanssa leffailtaa kun A oli saunaillassa.
Onnin kävin äskenkin kalastamassa vessasta. Siitä on muodostunut hänen lempi tutkimuspaikkansa :D
Kovasti on jumppailee ja juttelee. Reipas ja vauhdikas puolivuotias! Pituutta 71cm ja painoa 8469g, sopusuhtainen poika :)
Huomenna siis osastolle. Vähän kyllä jännittää vaikka osaltaan helpotti, että odotus on nyt ohi!


1 kommentti:

  1. Mulla oli lapsena iso hemangiooma poskessa (sen voi nähdä itse asiassa siinä viimeisimmän postauksen kuvassa, jossa halailen Joulupukkia). Katosi kun aloitin koulun, muuten olisi leikattu - vaikutti hurjalta, onneksi oli vaaraton. Tsemppiä siis lääkäriin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...