maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viisi kuukautta!

Eilisen 5kk päivän kunniaksi testailtiin isoveljen vanhoja arskoja ja syöttistä.
Onni 5kk <3
Ryömin pitkin poikin olkkaria ja hytkyn konttausasennossa. Tutkin ja tutustun ympäristööni, siitä kertoo äidin lehdet levällään lattialla. Olen kovin kiinnostunut isoveljen leluista. Tykkään kun seurustellaan ja kutitellaan. Hieronnasta nautin. Maantie maantie on mielestäni hauskin leikki. Musiikki ja laulu saa minut rauhoittumaan ja kuuntelen tarkasti. Kirjojen kuvat kiehtoo ja mielelläni jo katsoisin televisiota, mutta sitä pyritään välttämään. Syön kiinteitä ruokia ja herkkua on bataatti. Kaiken minkä käsiini saan laitan suuhun. Sylissä tykkään istua tai seistä. Nukun yöni hyvin ja herään iloisena! Tykkään myös istua bumbossa ja lempileluni on soiva pehmolehmä. Varpaani ovat erityisen ihanat ja maistelen niitä aina kun mahdollista. 

Päivärytmi alkaa pikkuhiljaa muodostua, nyt kun mukana on kiinteät ateriat. Tuttuja rutiineja noudatetaan, mutta illat ovat vielä vähän rikkonaisia. Yöllä syödään edelleen kerran.

Tänään on ollut ihan tosi hyvä aamu. Herättiin kaikki kolme kahdeksalta (A oli mennyt seiskaksi töihin). Pojille aamupalat nassuun ja puoli kympiltä oltiin menossa kauppaan hakemaan munia. Eikka on niin reipas kolmevuotias! Matka kauppaan sujui hienosti ja hän saikin tärkeän tehtävän.


Kaupassa hän kulki hienosti, eikä yhtään juossut karkuun. Ulkona ennen kauppaan saapumista käytiin kyllä läpi ne säännöt: kaupassa ei saa juosta ja riehua.
Äiti täällä ihan pakahtuu ylpeydestä. Niin on hienot pojat mulla! <3

Eilen oli sateinen päivä, siivottiin näyttöä varten (kukaan ei tullut..) ja maalailtiin Eikan kanssa.

Tänään kylään tulee mun kummipoikani Topi.
Huomenna mennään Onnin 5kk neuvolaan ja sieltä Kirvatsiin, treffataan kahden helmikuisen kanssa!
Keskiviikkona aamupäivällä mennään puistoon ja iltapäivällä A:n kummitytön luokse.
Loppuviikosta äiti lupas tulla meille!
Ihanaa kun on tekemistä ja menemistä! Pysyy mieli virkeänä (ja koti siistinä ;)! Eikä tuu niin yksinäinen olo.

Aurinkoa uuteen viikkoon kaikille! :girl_in_love: 

2 kommenttia:

  1. Miksi ette anna katsoa televisiota? Kun mulle tulee aina välillä näitä kommentteja vastaan, enkä ole saanut siihen mitään selitystä. Ihan mielenkiinnosta siis kysyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! Jotenkin en vain koe, että tän ikäsen ois hyväks katsoa telkkaria. Välillä tietty lastenohjelmia jää tuijottaan, mut pitempiaikasta tuijottelua koitetaan välttää. Kyllä sitä ruutuu ehtii toljottaa isompana. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...