keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Heippa!

Ja terveiset linja-autosta välillä Pori-Turku! Onnin ensimmäinen bussimatka. Kohta tunti oltu matkassa ja pikku-ukko vain nukkuu. Eli hyvää aikaa vähän päivitellä kuulumisia. :) puhelimella tosin tulee ehkä vähän kökköinen postaus, muttei anneta sen häiritä.
Viime viikolla käytiin tosiaan neuvolassa. Onnilla oli kaikki hyvin ja kasvaa tasaisesti. Pituutta löytyy 68cm ja painoa 7595g. Huomaan, että maltillisemmin kasvaa kuin Eikka aikanaan.
Neuvolasta suunnattiin Kirjurinluodolle. Treffattiin kaksi helmimammaa tyttöineen. Toinen porilaisia ja toinen hämeenlinnalainen lomareissullaan poikkesi Poriin. Oli tosi kiva nähdä :)
Keskiviikkona käytiin puistossa ja nähtiin vielä eräs äiti-ihminen lapsineen! Heilläkin nuorempi Onnin ikätovereita. Oli heitäkin kiva nähdä ja luoda suhteita. Paremmin viihtyy kun on ihmisiä joita voi tavata! :)
Iltapäivällä käytiin A:n kummitytön luona ja jazzkadulla.
Torstaina saapui äitini. Perjantai meni mummulassa ja lauantai sitten kaupungilla jazzhulinassa ja Kirvatsissa. Äidistä oli iso apu kun A oli töissä kokopäivän ja yöhön asti. :) Maanantaina Eikka sitte lähti reissuun kummitätinsä tullessä hakemaan. Eilen aamulla lähtivät laivalle ja tänään kummitädin kanssa kaksin suuntaavat pk-seudulle.
Maanantaina Onnikin jäi ensikertaa yökylään. Meillä siis lapsivapaata laatuaikaa. Käytiin vähän kaupungillakin pyörähtämässä. En muista koska olisin sen pari olutta nauttinut poissa kotoa!
Nyt tosissaan istumme bussissa Onnin kanssa. Mennään ystäväni Tiian luokse yökylään! Ei olla nähty sitten sen maaliskuisen pikavisiitin. Ihanaa! :) <3

Loppuun vielä kuvia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...