keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Heinäkuu

Nyt on jo heinäkuu! Tuntuu, että aika on saanut vielä suuremmat siivet, nyt kun A:kin on lomalla! Loma tosin loppuu perjantaina.
Mitään suurempia suunnitelmia ei loma-ajaksi ole ollut. Ainoana oikeastaan reissu Turkuun ja Eikalle jo keväällä luvattu käynti Muumimaailmassa. Muuten on oleskeltu, pidetty sadetta ja käyty Yyterissä. Nautittu auringosta ja lämmöstä!
Viimeinen viikko meni ihan överiksi omien syömisten kohdalla, lisäksi en käynyt juurikaan lenkillä. Vähän turvottaa, mutta maanantaina palattu ruotuun. Kävin 3.84km lenkin ja eilen kävin Annan kanssa LadyLinella. Sain häneltä kesäshekkejä, joilla pääsee ilmaiseksi kokeilemaan heidän palveluitaan. Eilinen oli 45min kiertoharjoitus. Tuli sairaan hyvä fiilis ja tänään sopivasti tuntuu, että eilen on kroppaa käytetty! Jos ei olis niin sitovia noi jäsenyydet (ja kalliita..) niin liittyisin heti!

aurinkoa ja mansikkaa


Muumeilemassa..

Leikit <3Rantsulla

Ja nainen ruodussa taas!
Piti tulevan talven haalaria taas kokeilla, reilu on,
 mutta varmaan siellä talven ollessa kylmin, niin on parempi. :)
haalari - Molo Kids, koko 110

Nyt kesällä on tää blogitahti hitaampi. Mutta aina silloin tällöin kuulumisia muistaa tulla kertomaan. :)
Onni kasvaa. Syö hienosti ja ryömii pitkin olkkaria. Eino tunnistaa värejä, pukee itse (paita edelleen hankalampi) ja on KUIVA! :) Yöllä sattuu välillä vahinkoja, mutta niin hienosti on mennyt siitä kun itse päätti, ettei halua yöksi vaippaa. Enemmän on ollut kuivia öitä kuin vahinkoja. Yleensä vahinko tulee aamulla, juuri ennen heräämistä, poikkeuksena viimeyö kun oli juonut illalla liikaa vettä. Aivan mahtavaa, vain yksi vaipatettava! <3

Aurinkoista loppuviikkoa!
 

Ainiin, piti vinkata hyvistä alennusmyynneistä!


Polarn o. Pyret, jopa -50%  klikkaa tästä

Seppälä, myös ilmainen toimitus ja palautus klikkaa tästä 


Meandi webshopissa -50% klikkaa tästä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...