keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kuulumisia ja luomukosmetiikkaa

Pitkälle taas on kesäkuu ehtinyt, ei aikaakaan. Kun saapuu heinäkuu, mutta jos nyt juhlitaan juhannuskin ensin.

Päivät on sujuneet mukavasti. Ollaan ulkoiltu ja touhuiltu, käyty mummulassa ja äitikin oli täällä.
Lauantaina päästiin miehen kanssa ihan kaksin pois kotoa. Eikka oli mummulassa ja Onska mamman kanssa kotona. Teki hyvää ja mukavaa oli. Oltiin Annan ja Jonin luona kakkukahveilla. Väsymys vaivasi, joten nauru oli herkässä, mutta tulipa se kahvikiintiökin ylitettyä.
Muuten sellasta perusarkea elellään. Välillä hermoja kiristää, mutta onneksi niitä ilon ja onnen hetkiä on enemmän. <3
Onska on syönyt iltapuuroa ja hyvin maistuu eikä ole vatsavaivojakaan ilmaantunut. Nyt aloitellaan myös lounassose. :) Huomenna on neuvola ja perjantaina täyttyy 4 kuukautta!

Facebookin puolella lupailin juttua luonnonkosmetiikasta.

vasemmalta lukien: vartalovoide, vaipanvaihtovoide ja kasvovoide

Matkahuolto toi mulle kotiin Natcos Oy:lta paketin, joka sisälsi Weledan Calendula-voiteita. Oi mutsi mutsi -blogissa oli mahdollisuus ilmoittautua Weleda-testiryhmään. Koska itselläni ei luomukosmetiikasta ole kokemusta ja oma ihoni on herkkä, atopiaan taipuvainen vuodenaikojen vaihteluun reagoiva kuten esikoisella, niin pistin kommenttia menemään. Ja tulin valituksi. 30. toukokuuta paketti saapui ja siitä lähtien voiteet ovat olleet käytössä. Pojilla on kummallakin siistit ihot. Onskalla vaippa-alue välillä punoittaa ja siihen on löytynyt apu Weleda Calendula babycremestä, se on vähän kuin sinkkivoide, mutta kevyempi. Toimii hyvin niin punoittavalle pepulle kuin pieniin nirhaumiin. Calendula vartalovoidetta olen kylvyn jälkeen käyttänyt pojille.
Itse olen enimmäkseen käyttänyt kasvovoidetta sekä kuiviin käsiin että kasvoille, etenkin suihkun ja auringossaolon jälkeen, kun iho tuntuu kiristävältä.

Mitä nämä voiteet sitten ovat? (vastaus kopioutu tuotteiden mukana tulleesta saatteesta)
Weleda -sarjan kaikkien tuotteiden aktiiviraaka-aineena on kehäkukka ja tuotteiden koostumuksia on uusittu yhä korkeampien luomuraaka-ainepitosuuksien saavuttamiseksi. 
Weleda Calendula -ihohoitosarja vauvoille ja lapsille. Luomutuotettu kehäkukka on aktiiviraaka-aine, joka tukee ihon herkkää toimintaa rauhoittaen ja suojaten. Muiden tarkoin valittujen raaka-aineiden lisäksi löydät tuotteesta luomutuotettua kamomillaa, joka on myös tunnettu ihoa rauhoittavasta ja ärsytysreaktioita ennaltaehkäisevästä vaikutuksestaan. Vauvoille ja lapsille tarkoitetut tuotteet sisältävät myös korkealaatuisimpia kasviöljyjä kuten seesami- ja manteliöljyä, jotka molemmat sisältävät runsain mitoin monityydyttyneitä rasvahappoja ja ravitsevat ihoa.
Kaikki lapsille suunnatut ihonhoitotuotteemme on kehitetty yhteistyössä kätilöiden ja ihotautilääkäreiden kanssa erityisesti vauvojen ja lasten herkän ihon tarpeet mielessä pitäen.

Voiteet, jotka sain testattavaksi

Calendula Baby Nappy Change Cream
Suojaava vaipanvaihtovoide, joka suojaa ihoa luonnollisesti ärsytykseltä ja lievittää jo ärymään päässyttä ihoa.

Calendula Baby Face Cream
Calendula Baby kasvovoide hoitaa ja suojaa kasvojen herkkää ihoa. Arvokkaat luonnon raaka-aineet tukevat ihon luonnollisia toimintoja. Voidaan käyttää myös mietona käsi- tai vartalovoiteena ja sopii erityisen hyvin käytettäväksi aikuistenkin herkälle iholle.

Calendula Baby Body Lotion
Calendula vartalovoide kosteuttaa ja hoitaa herkkää ihoa luonnollisella tavalla. Arvokas manteliöljy ja seesamöljy pitävät ihon pehmeänä ja joustavana suojaten sitä samalla kuivumiselta. Kehäkukka-vartaloemulsio on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti ihoon. Sopii hyvin myös aikuisille, joilla on herkkä iho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...