perjantai 10. toukokuuta 2013

Sadepäivä, aikaa kuulumisten kirjoitteluun

Viime perjantaina saatiin pitkänmatkankyläilijöitä. Iida ja Veeti tulivat meille leikkimään. Nähty tätä ennen viimeksi joskus yli vuosi sitten. Välissä jos jonkinmoista, mut hyvin se juttu luisti ja pojilla leikit. :)


 Vaikka sotkua syntyi..
 se myös katosi! 

Lauantaita vietettiin Tivolissa ja kierrellen Kirjurinluotoa. Oli kiva päivä. :)Keskiviikkona oli kevään lämpimin päivä! Aamusta lähdettiin mummulaan ja päivä menikin nopeasti. Ensin syötiin ja siitä liuettiin ulos. Minä ja anoppi käytiin O:n kanssa tunnin lenkillä. Seuraava parituntinen meni pihahommissa! Oli aivan ihana ilma, ruoho vihersi, lämmintä, perhosia.. <3
Eilen ja tänään on satanut vettä. Eilen kuitenkin kävelyllä ja tadaa!

Koivut jo vihertää <3

On me myös oltu Annan ja Jonin luona, kun miehet kävivät skeittaamassa. 
Kivoja tällaiset pikkupiristykset arjen keskelle, pyykkivuorien ja ruoanlaiton väliin! Ihan parhautta!
Tänään vielä saadaan naapurista leikkikaveri kylään. :)

Olen nyt maanantaista asti ollut SuperDieetillä ja ihan kivasti alkanut. Nesteet liikkeellä ja -2kg maanantaihin näytti vaaka tänä aamuna! Noudatan täysimettäjänä miesten ruokavaliota ja yllättävän hyvin on sujunut. :)

Pojat kasvaa ja kehittyy! Eino täyttää maanantaina 3v ja Onni 3kk! Miljoonas kerta: voi kun tää aika juoksee. Arjen keskellä koittaa muistaa pysähtyä ja tallettaa hetkiä sydämeen. <3

Onni kovasti kääntyilee kyljeltä toiselle ja edelleen vasemman kautta selältä mahalleen. Roikkuvat lelut puuhamatossa kiinnostaa yhä enemmän ja niitä tahtoo kosketella. Juttua myös riittää ja niitä kertoillaan kovasti. Meidän aurinko!

Eino  on taitava hyppijä, tanssija ja juoksija! Hyppää yhdellä jalalla sujuvasti paikallaan ja eteenpäin. Kovasti kiinnostunut skeittaamisesta, kun Antti vanhan harrastuksen aloitti uudestaan. Tykkää pallopeleistä, on kova tahtomaan. Huumorintajuinen ja mainio poika! Kovin reipas ja avulias. Vessareissut sujuu ja kaipaa yksityisyyttä. Ihan hurja kehitys tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana! Yöt nukkuu omassa sängyssä kokonaan ja nukkumaan mennessä, ei tarvitse sadun jälkeen jäädä silittelemään. Ihana isoveli, vaikka välillä meinaa käydä kovakouraiseksi. Vahingoilta on vältytty kuitenkin! 

Rakkaimmat pojat <3 

Toivottavasti viikonlopusta tulee aurinkoinen! :)

Nyt lounasta ja kahvin keittoon!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...