torstai 25. huhtikuuta 2013

Aurinkoista

Noniin, vihdoin aikaa istahtaa koneen ääreen tekemään muutakin kuin kirjoittelemaan kavereille kuulumisia. Muutamana iltana on Onni nukahtanut vasta puolenyön aikaan, tänään nukkui lähes koko päivän, mutta niin vain kumpikin pojista 21 kanttuvei! Ollaan ristiäisten jälkeen oltu räkäisiä ja tukossa, mulla alkaa jo helpottaa.
Tällä viikolla ollaan siis toivuttu ja otettu iisisti. Tiistaina tosin oltiin evakossa Annan ja Jonin luona, kun Antti meni nukkumaan yövuoroa varten. Mukavasti meni muutama tunti, kun oli kivaa seuraa!
Eilen me aamupäivällä A:n nukkuessa käytiin kävellen Cittarissa. Hain avokadopastaan ainekset ja käytiin puistossa leikkimässä! Iltapäivällä käytiin vaihtamassa renkaat ja ajeltiin käymään Kallossa.
"Kallo on Mäntyluodossa sijaitseva alue, joka muodostuu kahdesta tien ja maakaistan toisiinsa yhdistävästä kallioluodosta, Mäntykallo ja Kallo eli ns. Kivikallo." www.poritieto.com
Tosi hieno paikka ja upeat maisemat. Tuuli vain oli jäätävä, joten ei ihan hirmu kauaa viivytty ulkona autosta. Sinne kyllä päästävä, kunhan säät vielä lämpenee! Aallot löi tyrskynä kallioita vasten.
Illalla Anna tuli vuorostaan meille, kun miehet meni raviradalle katsomaan Ässät-Tappara ottelua screeniltä.

Onnea Porin Ässät! :)

Tänään käytiin Noormarkussa mummulassa, vietiin talvirenkaat säilöön ja syötiin lounasta. Sieltä suunnattiin kaupunkiin. Käppäiltiin ja kierreltiin kauppoja. Ja tehtiin tärkeä tutustuminen kirjastoon! Hommasin kortin ja lainattiin ensimmäiset lukemisetkin. Tajusin kuitenkin vasta kotona, että oisin mä voinu käydä itellenikin jotakin katsomassa, mutta ensikerralla sitte. :)

mummulan pihassa kukki sinivuokko!Huomisesta A:lla alkaa muutaman päivän työputki. Sunnuntaina vapaapäivä ja silloin on ensimmäinen näyttö täällä meidän kodissa! Jännittää. Meillä on yksi nyt ollut kiikarissa, vielä ei ole vastaantullut parempaa ja se on kyllä hurjan kivalla seudulla, pihapiiri on lapsiystävällinen ja naapurusto myös. Mutta we'll see, we'll see.. 

Vapuksi suunnitelmana on, että mä ja pojat lähetään Turkuun kummipojan luokse yökylään. Vähän kyllä jännittää.. Ensimmäinen bussireissu kahden lapsen kanssa. Osaanko pakata tarpeeksi kaikkea (vai pakkaanko liikaa yhtä yötä varten..). Onneksi Satakunnan liikenteen busseissa on ainakin lantiovyöt, joten sillä saisi kaukalon kiinnitettyä. Eikalle homma on tuttua ja Onnikin autossa tapaa nukkua, mutta silti jo etukäteen jännitän ja kuvittelen miten vähintään toinen nostaa älämölön! No senkin näkee sitten, mutta kuten tässä vajaassa kolmessa äitinä vietetyssä vuodessa olen huomannut: pessimisti ei pety! ;D Tänään Onnilla tuli täyteen 10 viikkoa.
Hirveästi kertoilee juttuja jo ja hymyilee sekä tutkii käsiään. Ne ovatkin ihmeelliset ulokkeet, saapa nähdä koska hoksaa, että niillä voi tarttua vaikka äidin tukkaan tai iskän nenään! <3


Mukavaa ja aurinkoisen keväistä viikonjatkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...