tiistai 19. maaliskuuta 2013

"ÄITI ONNEKS OLKOO!"

Hoksasin, että tää blogihan on ollut pystyssä jo kaksi vuotta. Lukijoitakin huimat 56 + anonyymit! Kiva kun tykkäätte :> Pitää varmaan tässä jossain kohtaa pitää pieni arvonta...
Itse olen tällä pallolla talsinut jo huimat 27 vuotta. huh huh. Tänään siis vietetään mun syntymäpäiviä. Ei kyllä tiedossa mitään erikoista, mennään mummulaan käymään :)

Viikonloppu oli tosi kiva! Lauantaina aloitettiin liinailu, ulkoiltiin kauppaan ja kylvettiin rairuohot. (A:n idea ja aloite, toim.huom...)
Sunnuntaina ajeltiin Turkuun. Vauvan ensimmäinen reissu ja hienosti meni! Automatkat nukkui kuin tukki.
Ensin käytiin pikavisiitillä ystäväperheen luona. Heillä on tammikuussa syntynyt kolmas poika. Odotettiin siis yhdessä helmikuisia :) Sieltä sitten suunnattiin mun porukoille. Mummokin pääsi paikalle näkemään suvun pienimmän. :) <3
Viimeinen etappi oli kummipoikani koti. Heillä oli meandi-kutsut. On se ihan eri nähä malisto livenä, paljon paremmilta näyttää. Silti kevään lisäykset oli hiukan tylsiä. Tilaus tuli tehtyä ja kuulumiset vaihdettua. Tosi ihana päivä ihanine ihmisineen! <3
Eilen ulkoiltiin urakalla. Ensin toista tuntia puistossa ja myöhemmin vielä reippailtiin kauppaan. Ei ihme, että pienelle uni maittoi! Nukahti 21 maissa, herättiin puol kolmen aikoihin syömään (minä könysin sohvalta kun kutsu kävi) ja hän veteli unia vielä melkein kasiin asti! Huikeeta :) Myös ensihymyt saatiin A:n kanssa lauantaina, ihana <3

<3

 Tiian tarjoilut, 
oli taas ihan sairaan hyvää!Ja siis pisteet A:lle, kun keksi mulle ihan huipun synttärilahjan!
kiitos ihana <3

5 kommenttia:

 1. Onnea, onnea synttäripäivän viime minuuteilla!! Ihanaa arkea teillä ja pojat on tosi suloiset. Hienoa, että autoilu sujui hyvin ja onnea upeista unista! Se jeesaa omaa jaksamista niin paljon, kun saa edes vähän pidemmissä pätkissä nukuttua.

  T. Siina, toinen tämän päivän synttärien viettäjä (iästä ei sitten puhutakaan mitään...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Ja onnea sullekin!! :) Kyllä sitä oli ku eri ihminen noiden unien jälkeen.. :)

   Poista
  2. Kiitos, kiitos! Unia osaa tämän vauvavaiheen jälkeen kyllä arvostaa. Meidän nuori herra ei aluksi oikein nukkunut, ainakaan säännöllisesti, oli aika shokki. Nyt hän on pari kuukautta nukkunut yöt, yleensä max yksi syöttö yöllä. Aivan ihanaa! Tosin nyt muutama yö mennyt unissa itkeskellessä, ekat hampaat puhkes viikonloppuna. Mutta pitänee olla tyytyväinen, kun vois kai tuo rankempaakin olla. Ihmeellisen rauhallinen ja tyytyväinen vauva hän kyllä on muutenkin <3.
   Tsemppiä teille päiviin ja ihana lukea, miten teillä elo sujuu :).

   Poista
  3. Niinpä! Saapa nähdä millainen rytmi meille kehittyy. Nyt aika pitkälti se 2 syöttöä. :) Viime yö taas oli ihan P*ska! Ei huutanut, mutta valvoi muuten, taistosi tissin kanssa ja huoh. KYllä ihminen väsyneenä on mörkö. Onneks sattu tää miehen vapaapäivälle, niin saa päiväunet nukuttua.

   Poista
  4. En ollutkaan huomannut kommenttiasi. Todellakin ihminen tarvitsee unta, vaikka niihin valvomisiin osasi valmistautua, niin ei sitten kuitenkaan. Muistan ne yöt elävästi, kun täällä ei nukuttu yöllä, valvottiin ja juurikin ilman huutoa. Neuvola neuvoi, ettei valoja saa laittaa päälle. Onneksi järkeiltiin itse, että suotta sitä pilkkopimeässä istumaan, kun vauva valvoo oli valot tai ei.
   Mä en tuota tissiraivarivaihetta päässyt kovin suuresti kokemaan. Vauva vietti ensipäivät keskolassa tehohoidossa ja imetys ei lähtenyt sujumaam sitten niin millään. Vauva huusi nälkäänsä, itsellä tosi huonot asennot ja niin hirveä väsy, etten saanut keskityttyä aiheeseen. Yritin, mutta aika nopeasti totesin, että turha kumpaakaan on kiduttaa. Tämä on ollut meille hyvä ratkaisu ja onneksi sen tein, enkä väen vängällä yrittänyt imetystä.
   Kuinka teillä on yöt nyt sujuneet? Miten isoveli suhtautuu pieneen veljeensä?
   Ja parasta on isä, kuka osallistuu <3. Sinähän toki tiedät, mitä on hoitaa arki yksin, joten varmasti arvostat osallistuvaa isää todella paljon!
   Täällä pojan luonne tulee kokoajan selvemmin esille ja voi sentään, mikä mainio tyyppi meillä asuu. Huumorintajua tuntuu nyt jo löytyvän, hekottelee kovasti, ihana rakas poika <3.
   Hyviä vointeja teille! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...