maanantai 25. helmikuuta 2013

Uutta arkea opettelemassa

Eilen ilta meni vahvasti herkistellessä noita kahta pientä poikaa. Toinen jo kovasti ison pojan oloinen, vaikka on vielä pieni ja tarvitsee vanhempien tukea ja turvaa, rakkautta ja rajoja. Varsinkin nyt kun hiukset on mammalareissulla leikattu parturissa, on ilme aivan erilainen.
E tosiaan oli muutaman päivän reissussa Turussa. Pääsi Muumimaailman Taikatalveen ja näki sukulaisia. Oli kuulemma kivaa ja mahtavaa. :)
Me oltiin vauvan kanssa pääosin kaksin, kun A oli töissä. Ikävä Eikkaa oli, mutta kyllä nautinkin tutustumisesta tuohon pieneen nyyttiin ja nuuskuttelin vauvan tuoksua oikein kunnolla.
Viime yönä A oli yövuorossa. Hänen äitinsä tuli aamupäiväksi, ajatuksena mennä ulos E:n kanssa, muttei siitä mitään tullut. Oli äitiä tainnut sittenkin olla ikävä. Mä sitte konsultoin ystävääni ja päästiin me ulos. Vauva Quinnyihin toppapussissa ja pihalle. Kotinurkkia pitemmälle ei lähdetty, kun Eikalla oli sen verran kova vauhti ja itse en haavani kanssa kyennyt kovin reippaaseen kävelyyn. Tällä viikolla saapuu tilaamamme tuplakärryt ja päästään pitemmälle kolmestaan :)


Malttoi sentään odottaa hidasta äitiä.

Ulkoilun jälkeen vauva nukkuu (kuten myös A) ja meillä aikaa leikkiä pojan kanssa. Autojuttuja ja vauvan virikehässäkän testaamista! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...