torstai 17. tammikuuta 2013

No joskos tää taukoilu olis sitte tässä..


Tonne odotuspäiväkirjaan oon kyllä kirjotellut tälläkin välillä :)
Tehnyt ihan hyvää, vaikka tuntuu ettei meidän arjessa paljoa kerrottavaa ole vieläkään. A on töissä ja välillä vapaalla, me Eikan kanssa kotona tehdään ruokaa ja leikitään sekä ulkoillaan mun jaksamisen mukaan. Alkaa olla mahakas olo!

Eräs päivä kyllä käytiin E:n kanssa bussilla kaupassa, ilman rattaita. Reissu meni tosi hyvin ja poika hienosti jaksoi, pääsihän toki autokärryyn istumaan ja sai hampparin lounaaksi :) Mummu on meitä sitte käynyt kuskaamassa kun mulla on noita äitiyspoli- ja labrakäyntejä ja A:lla usein niinä päivinä töitä. Ihan mukavaa kun on sitten Eikalla muutakin katteltavaa kun äitin naamataulu!
Eilenkin käytiin kaupassa vielä labran ja neuvolan välissä, niin ei tarvinnu illalla enää lähteä kun menee E:lläkin väsymyksen puolelle helposti.

Kovasti jännittää mitä uusi arki tulee olemaan kahden lapsen kanssa. Miten E suhtautuu jne. Osaako isompaa huomioida tarpeeksi ja miten kaikki rutiinit sujuu vastaisuudessa. Asioita, joita ei voi ennalta tietää eikä päättää, mutta joita väistämättä miettii. Myös se rakkausasia. Riittääkö sitä molemmille, uskon kyllä muita kun sanovat, että molemmille on paikka sydämessä, mut väkisin sitä pohtii. Toisaalta jännittää, mutta toisaalta ei malttais odottaa sitä arkea. Etenkin omaa kroppaa (vaikka sen löytymiseen menee hetki kun palautuu jne), liikuntaa (siis kunnon hikiliikuntaa, ilman kolotuksia ja kremppja, liikkunut toki olen voinnin mukaan!) ja vaatteita! :D Vaikka varmasti se masuikäväkin on vallallaan.

Ainiin, iso poika nukkui pitkästä aikaa päiväunet. Puoltoistatuntia, ILMAN vaippaa ja sänky kuiva!Tänään paistoi aurinko ja piti siitä lähteä nauttimaan. B) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...