perjantai 7. syyskuuta 2012

Uutta potkua arkeen!

Vaikka tää päivä on mennyt sateisen harmaana ja erittäin väsyneenä (edes 2h päiväunet ei auttaneet) sekä huonovointisena (yrjökin kyläili paristi!), niin olen innoissani!
Olin jo aiemmin miettinyt ja googlettanut, että millaisiakohan kerhoja yms täällä Porissa järjestetään. Eilen tuli äidin kanssa puheeksi ja katselin uudestaan tarjontaa. Tänään soittelin ja tiistaina on ensimmäinen avoimen päiväkodin perhekerhopäivä! Se on tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.30. Ensin vapaata leikkiä, sitten 10 jälkeen loru/lauluhetki, sen jälkeen syödään eväät ja puoli kaksitoista suuntima kotiin. Kuulostaa tosi kivalta ja täti toivotteli iloisesti tervetulleeksi.
Maanantaisin seurakunnallakin olisi kerhopäivä 10.30-12. Varmaan mennään sinnekin, kun ite oon pienenä käynyt srk-kerhossa ja tykännyt. :)
Ihan mahtavaa saada jotakin kuviota kuluviin viikkoihin, kun ei tässä meidän pihalla muita lapsia ole näkynyt leikkimässä. Ja siellä on sitten sitä aikuistakin seuraa.

Huomenna iltapäivällä ollaan menossa käymään mummulassa. Sitä ennen voisi ehkä käydä Cittarissa, kuulemma on muumit siellä :P

Sitten voisin kuvata meidän syys- ja talvivermeitä, kun alkaa kaikki olla kasassa!

 Travalle REMU 98cm
pipo Tiian tekemä
saappaat Reima

 Ticket to heaven 92cm
pipo Name it
kaulahuivi KappAhl
hanskat Lassie

 H&M nahkatakki 92cm
pipo ja huivi samat kuin yllä

 Kavat Extremet sekä Kavat Defenderit
koko 26

 Ticket to Heaven Baggie Tough koko 98 ja Ciraf kaksiosainen puku, housuissa henkselit koko 98
molemmissa Molo kids Itzak Rainbow lakkiPS. ARVONTA Yesterday is over -blogissa Klikkaa tästä mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...