torstai 13. syyskuuta 2012

Ulkoilua ja syystakki

Eilen tuli tekstari, että H&M -pakettini on noudettavissa ärrältä. Syystakki perillä vihdoin! Ei tarvi kärvistellä tuon vanhan kuluneen ruttanan kanssa, se löytää itsensä roskiksesta!
Päätin, että hoidetaan ulkoilut samalla ja lähdettiin kävelemään Sirkustorille (n. 2.4km suuntaansa). Menomatkan Eikka istui rattaissa ja loppumatkan hän sai kävellä. Yhdellä tieosuudella on paljon risteyksiä, asutusaluetta kun on ja hienosti meni ylitykset kädestä kiinni pitäen :) Jaksoipa pikkumies kävellä lähes koko matkan kotiin asti! Eikä mullakaan tuntunut juuri missään, paitsi ensimmäiset 600 metriä alavatsaan pisteli, loppumatka meni kivuttomasti!

Kotiin tultua oltiin hetki pihalla ja sitten sisälle syömään sekä sovittamaan takkia. Välipalan jälkeen ajattelin, jospa pitkästä aikaa askarreltais tai piirreltäis. Jotakin syksyistä, jotakin mitä laittaa ehkä ikkunaa koristamaan?

reipas <3

rännistä tuli vettä!

vaahtera ja alkava ruska <3

vedettiin ulkohousut jalkaan ja leikittiin hetki pihalla!
Sitten kuvia kauan odotetusta syystakista!
Takin kanssa meinasin luovuttaa alkuun, en saanut sitä oikein istumaan, 
tilaa mahalle kun on!
Hihat vaatii pari pistoa. 
Pienempi koko olisi kuitenkin liian pieni, tämä kun istuu hartioista hyvin.
Eikä sitä tiedä kuinka kauan tällä tarkenee, jos tuleekin leuto talvi ja silloin tilaa mahalle ja muuttuvalle kropalle tarvitaan! 
Sain takin kuitenkin istumaan hyvin, että eiköhän tämä hyvä ole :)
Naama sensuroitu, sillä en jaksanut alkaa säätää :D2 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen takki ja istuu sinulle, kuin, hmmm, nenä päähän :D. Jos ei oman vauvelin laskettuaika olisi ihan lähellä, "joutusin" varmasti sijoittamaan myös samaan takkiin. Tsemppiä raskausaikaan ja toivottavasti pahoinvointi rupeaa vähitellen helpottamaan!
  t. anonyymi, joka joskus eksyi blogiisi ja käy säännöllisesti lukemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! sekä kehuista että tsempeistä! :) Sulla itsellä sitte kohta jännät paikat edessä, tsemppiä siis loppumetreille!
   Mukava kun jätit kommenttia ja kiva kun käyt lueskelemassa! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...