keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Omppupiirakkaa ja hyssyttelyä

Syyskuu alkoi ja sen mukana tuli syksy!

Viikonloppu vietettiin Turussa, viimiset asiat kämpillä ja kummipojalla oli synttärit. Hänkin täytti jo kolme! Ja Eikka tulee hyvää vauhtia perässä, missä mun vauvat <3

Lauantaina käytiin päivän päälle Verhiksellä, mummolassa. A oli lähtenyt ajamaan takaisin Poria kohti. Sikäli kiva, kun mummolassa oli kaikki koolla. Äijä oli päässyt sairaalasta ja äidin sisko, Eikan sylikummikin oli kotokulmilla käymässä. Saatiin omppuja ja hilloa tuomisiksi. Ompuista aion värkätä piirakkaa. Piti jo eilen, mutta aamusta asti vaivannut migreeni esti toimimasta.

Sunnuntaiaamuna herättiin ja oltiin jo ennen yhdeksää ulkona! Mahtavaa. En muista koska oltais oltu pihalla niin aikasin. Varmaan Perhetupa aikoina. :D


Ruoan jälkeen sitten Skanssin kautta synttäreille. Tiia oli taas taikonut vaikka mitä herkkuja tarjolle. Että kiitos vaan viimeisestä :) Pojillakin oli kivaa pitkästä aikaa leikkiä!
Eikka nukahtikin autoon aika pian. Välissä söi pari "länkilää" (=jälkkäriä, eli danonino rahkaa) ja jatkoi unia. :)
peilailua ennen synttäreille lähtöä

Maanantaina sitte ulkoiltiin ja 13.00 bussilla lähdettiin kohti Poria. Täällä päässä sitten käytiin ensin Kirjurinluodossa leikkimässä ja jätskillä, sitte kaupan kautta kotiin.
Eilen Antti valmistautui iltavuoroon ja nukkui päivällä. Ja nyt hän on tullut kotiin ja nukkuu.

"Hyss älä huuda, kuulee normaalillakin äänellä!" :D


päivitin tätäkin Kadun aurinkoisella puolella: Helmi-muru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...