tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lyhyestä virsi kaunis

Jokaista hyvää päivää kohden useampi kamala? Siltä ainakin tuntuu, kun sunnuntaina sain täällä touhuttua ja oli hyvä olla. No illasta vähän paheni (bussimatka kotiin, kahdella bussilla) ja nyt taas päivä päivältä surkeampaa.
Lounasta syötiin, nyt toivotaan, että pysyy sisällä.

Sunnuntaina oltiin kummipojan luona kylässä. Pojilla riitti kivaa tekemistä. Kivaa vaihtelua tähän makoiluttavaan olotilaan edes tuollanen yks hyvä päivä. :)
Eilen käytiin mammalla, kun oli kotiutunut Karjalan reissulta. Ihania kuvia katseltiin ja tuliaisiksi sain ihanan keittiöpyyhkeen pöllön kuvalla sekä maatuskan! Oon maatuskalla leikkinyt mummolassa pienenä ja tuo tuoksuu ihan samalta kuin se! :)

Nyt ruokalepo ja sen jälkeen yritän repiä itsestäni sen verran että tyhjennän pari kaappia ja piirongin!


Ainiin, Eikka puki tänään itse farkut jalkaan! Parista kohdasta avitin, mutta hienosti suoriutui <3 :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi vau teillä puetaan jo itse! Meillä vasta harjotellaan sitä housujen pois ottamista. Myönnän että oon ollut hirmu laiska opettamaan tuota poikaa riisumaan tai pukemaan itse, mutta luotan että kyllä se joskus osaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kovasti aiemmin on yrittänyt mutta hermot menneet :D Enkä mäkään kyllä mitenkään erikseen oo opettanut, ihan itse alkoi hommaa yrittään tuossa aamuohjelmien jälkeen :) Kyllä ne oppii!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...