maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikon kuulumiset yhdessä paketissa..

Onpas jäänyt blogaaminen.
Viikko mennyt hujauksessa. Ajatukset ollut muissa asioissa kuin blogissa, ahkerasti kuitenkin olen lueskellut seuraamieni blogien päivityksiä.
Ei mitään kauhean erikoista olla tehty. Ulkoiltu sään salliessa mahd. paljon!

Keskiviikkona kylässä kävi Elisa ja Siiri, menoa riitti taas ja oli kiva nähdä.
Torstaina ulkoiltiin ja illemmalla menin Elenan luokse. Pojat jäivät kotiin. Oli ihan huisin hauskaa, naurettua tuli taas muutama vuos lisää elinaikaa. Iines oli hurjan söpö, edelleen. <3Perjantaina myöskin nähtiin, kun A lähti kaverinsa luokse. Kierrettiin Prisma ja Cittari.
Lauantaina Eikka meni mummulaan ja meillä siis taas kahdenkeskistä aikaa, katseltiin Eastwickiä ja syötiin pähkinöitä ;P
Tänään alkaa taas arki ja A menee yövuoroon, joten iltapäivällä nukkuu ja me mennään Eikan kanssa kaupungille evakkoon. Tod.näk. Elena ja Iineskin tulevat. Kivaa! :)
Loppuviikosta keskiviikkona tai torstaina suuntaamme Eikan kanssa Turkuun päin ja saavumme kummipojan & co kyydissä takasin päin. :)

Voitin myös Tiian blogin (http://lastentapaan.blogspot.fi) arvonnassa. Kiva piristys! Ja juuri joku aika sitten voitin Bellapuun (http://bellapuu.valmiskauppa.fi/) synttäriarvonnassa 20e lahjakortin. Tilaukseni ei vaan ole vielä saapunut vaikka 31.5. tuli sähköposti, että on toimitettu kuljetukseen. Nyt heillä lomaillaan, enkä ole saanut vastausta sähköpostiini asian tiimoilta. No josko tänään?

ps. Ei tänäänkään! wtf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...