torstai 31. toukokuuta 2012

Viimeinen toukokuuta

Oli mennyt tosi kivasti yökyläily mummulassa! Eikka nukkui hyvin ja oli niin reipas ja tottelevainen. Mut nyt kyllä on selvää, että pitää hommata pimennysverho. Turussa meillä sellainen on ja mummulassa, täällä ei ole ja sen huomaa nukkumaanmenossa. Tai siis sen vaikeudessa. Tänään nukahti kotona siinä puoli kymmenen maissa vasta.
Meillä oli A:n kanssa laatuaikaa kahdenkesken. Järkättiin makkariin tilaa Eikan sängylle, syötiin hyvää ruokaa, mulla oli vähän punkkua ja A:lla olutta, katseltiin telkkua ja keskusteltiin henkeviä. Aamulla nukuttiin pitkään (minäkin jopa puoli yhteentoista!!) ja katsottiin Twilight Aamunkoi osa 1. Tykkäsin ja pakko päästä sitte leffaan näkeen se toinen osa. <3 Haettiin Eikka ja olipa taas ihana nähä häntä! Viimiset pari viikkoa kun ollu aika tiiviisti taas murun kanssa niin kyllä oli ikävä, vaikka osasin arvostaa yötä rauhassa!
Tultiin kotiin päin ja käytiin kaupungilla kävelemässä ja kiertelemässä, kulutettiin aikaa ja sitähän menikin.

Ilta ollaan hengailtu ja nyt pikkuhiljaa alkaa haukotuttaa.


Niin paljon mä rakastan,
että ihan pakadun!


2 kommenttia:

  1. Mä oon niin onnellinen oikeesti! :D Ihan pakko päästä kesällä teitä sitten katsomaan kun Ulvilaan tullaan. Mennään vaikka yyteriin tai jonnekkin päiväksi. Tai sitten voin näyttää jotain pienempiä uimapaikkoja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D <3 Joo täytyy kyllä nähä! Vissiin koulussa viimeks nähty joskus sata vuotta sitten! Kuulostaa hyvältä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...