torstai 10. toukokuuta 2012

Kerrotaan viikon kuulumiset...

Maanantaina sain kummipojan hoitoon. Meillä oli ihan huippukivaa! Oltiin ulkona puolitoistatuntia, käytiin metsässä ja leikittiin pihalla. Kinkkukiusaus uppoi poikaan kuin häkä! :)


Tiistaina oli koulua, huimat 3h. Oli ihan mukava päivä, kun tehtiin ryhmätyötä. Luento nyt oliskin ollut turhan puuduttavaa. A tuli hakemaan mut koulusta ja käytiin ruokakaupassa ennen kuin haettiin Eikka hoidosta. Poika oli silminnähden iloinen nähdessään meidät. Aamulla oli hieman vaikeaa kun tein lähtöä ja tuli itku. Se kuitenkin oli loppunut jo ennen kuin ulko-ovi ehti sulkeutua.

Eilinen tuli istuttua aika tiiviisti koneen äärellä väsäten sitä yhtä laajaa tehtävää. Onneks sen saa palautettua ja pois päiväjärjestyksestä. Jotenki tää loppuvaiheen kiristys rassaa, kuten aina. Loppuu puhti ja haluaa vaan saada sen valmiiksi. Täytyy kuitenkin pitää huolta, ettei laatu kärsi. Mun istuessa koneella, pojat olivat ulkona.

 metsässä ihmettelemässä..
nuijapäät!

Tänään käytiin Ikeassa. En muista kerroinko täällä, mutta ostin tosiaan viidellä kympillä Ikean Malm-malliston valkoisen sängynrungon. Se on odotellut sälepohjaa ja patjaa. Samalla reissulla ostettiin myös uudet peitot. A kokoi sängyn, itsehän jakelin ohjeita.. asiantuntevuudesta en kuitenkaan menisi sanomaan mitään.. ;D Hyvin se rakentu ja seuraavaksi edessä on ensimmäinen yö. Jo nyt se tuntuu paremmalta kuin vanha. Ei pelkästään leveyden, vaan myös uuden patjan ansiosta. Patja on tavallinen vaahtomuovipatja, mutta laadukkaan oloinen ja olisin mä jo kaupassa voinut jäädä sen päälle nukkumaan! Ja mikä parasta, mahdutaan siihen koko perhe <3
Huomenna Topi tulee taas hoitoon, mikäli on terveenä. Muuten päivä menee laittaessa kaikkea valmiiksi viikonloppua varten! Uskomatonta, että maailman ihanimmasta vauvasta on kasvanut maailman ihanin taapero <3 ja vielä kerran, miten nopeasti aika menee. huoh. Sunnuntaina tulee täyteen tasan 2 vuotta siitä kun sain syliini käärön, joka tuoksui vauvalta. <3

pojat <3
varpaita <3

Nyt hyvät yöt itsekullekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...