sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kätevä Emäntä

siinä on niin mulle tehty sarja! :D Suosittelen, niin miehille kuin naisille! (miten niin otsikointiongelma?)

Olo on kovin keväinen.
Naama turvoksissa, silmät kutiaa, nenä vuotaa, on tukossa, kutiaa ja aivastuttaa. Lisäksi päässä humisee ja kurkku on karhea. Eli allergia ja kevätflunssa siihen päälle tunkemassa. NICE!
Troppia nassuun, jotta päästään A:n luo aikataulun mukaisesti!
Olen sopinut treffejä. Täytyy luoda verkostoa jo valmiiksi, tulevaa muuttoa varten ;) Erään Facebook-ryhmän jäsenien (niiden, jotka asuvat tuolla paikkakunnalla) kanssa. Ja sitte Elenan ja hänen tyttären kanssa. Sitä odotan kyllä kovin!:) Ollaan tutustuttu Lindex-kirppiksen ylläpitämisen merkeissä. Tällähetkellä ylläpitäjiä on kaikkiaan kuusi ja jäseniä yli 9000. Meitä on neljä, jotka ollaan oltu tiimissä pisimpään ja meistä on tullut todella läheisiä. Ollaan sitä ihmetelty, yhdessä ja erikseen. Näiden kolmen naisen kanssa tulee jaettua kyllä todella paljon, ilot surut vitutukset sekä ne diipadaabat. Huumoria ei jutuista puutu myöskään ;)  Hassua, miten näin internetin välityksellä voi luoda niin läheiset välit toisiin ihmisiin. No mutta onhan meillä yhdistäviä tekijöitä, mm. ollaan 80-luvulla syntyneitä ja meillä on lapsia ja tietty se tärkein, tykätään Lindexin vaatteista :D
Kiitokset vaan ihaNaisille <3

Sunnuntai vietetty ulkoillen ja mummolassa äitienpäivä-kakulla. Vaikka kakkua sitä syötiin viikko sitten. Ja tietty serkut tulivat kotiin. Vanhempi heistä, Eikan kummitäti Petra, oli 3kk Intiassa kv-jaksolla (kurkkaa reissublogi tästä, klik) ja hänen siskonsa Lina ja E:n sylikummi Veera liittyivät viimeiseksi pariksi viikoksi seuraan ja kiertelivät Intiaa. Ei sieltä itseään kuulemma löydä! :D Mieletöntä kuitenkin. Gagnes-joki, jos se kuvien/television kautta näyttää jo uskomattomalta, mitä se onkaan paikan päällä!
Saatiin tuliaisiakin ja E myös synttärilahjat: t-paita+sortsit -setti, pitkähihainen paita sekä Petteri Kaniini -dvdboksi! Kiitokset vaan kaikista naisille :)
Petteri Kaniini perustuu Beatrix Potterin kirjoihin, joissa seikkailee Petteri Kaniini (yllättävää?! :D ). Olen pienestä asti rakastanut niitä ja tämä siis miellyttää niin äitiä kuin Eikkaakin. Tähän voisin lisätä suosituksen elokuvasta Beatrix Potter. Kertoo hänestä ja hänen elämästään.

ihanista ihanin kassi <3

Eikan liivi

Ihanat norsut, tuovat onnea kun kärsä on ylöspäin. <3

Nyt troppia kitusiin.

3 kommenttia:

 1. haha toi kätevä emäntä- ohjelma on vaa niin bäst! mä seuraan sitä areenasta :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nauran sille ihan kipeenä aina :D

   Poista
 2. Siulle olisi haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...