lauantai 12. toukokuuta 2012

Herkistellään ♥

"Nykyisin tahattomasta lapsettomuudesta kärsii viidesosa hedelmällisessä iässä olevista pariskunnista ja määrä on kasvaa koko ajan. Lähivuosina tahattomasta lapsettomuudesta kärsivien määrän on ennustettu nousevaan neljäsosaan hedelmällisessä iässä olevista pariskunnista. Myös sekundäärinen lapsettomuus on yleistä ja kipu siitä on todellinen, vaikka siitä puhutaankin hyvin vähän. Tänään Lapsettomien lauantaina muistamme heitä, joille lasten saaminen ei ole itsestään selvyys."

Tää aihe koskettaa mua ihan kyyneliin asti, vaikka olenkin äiti tuolle ihanalle pikkumiehelle. Seuraan muutamia blogeja aiheesta ja kyllä ne kirjoitukset vaan vetää hiljaiseksi. Täynnä niin suuria tunteita, kaipausta. Satu Taiveaho on kirjoittanut omakohtaisista kokemuksista kirjan Ei kenenkään äiti. Tuo otsikko jo iskee syvälle ja vetää hiljaiseksi.

En osaa tämän aiheen äärellä muuta kuin toivottaa voimia jaksaa ja pitää toivoa yllä. <3
Suuri asia,
suuria tunteita,
upeita naisia.
Olette vahvat.
Olemme vahvat.
Älkää unohtako sitä.


Huomenna aamulla tähän aikaan Eikka on jo 2-vuotias.
Iso pieni poika. Tahtotaapero.

Rakas.

Tänään juhlittiin kavereiden kanssa. Herkut maistui, sokerihumalaan asti! ;)
Sain juuri huomisen täytekakun koristeet valmiiksi. Voileipäkakut valmiit. Huomenna ei tarvii kun keittää kahvia, kattaa pöytä ja ottaa vieraat vastaan. Kerrankin ajoissa! 

reppu ja reissumies <3

herkuttelun päätyttyä
(mokkapaloja toinen satsi, siksi täysi lautanen, toim.huom)

Eikan huone, sneak peak
Eli tulossa on toivepostaus meidän kodista ;)
 

3 kommenttia:

  1. Herkäksi laitoit, jos et pahastu lainasin tekstiäsi. Jos haittaa poistan sen piakoin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ulmai, että välität. Vaikka en ikinä koskaan milloinkaan tulisi olemaan kenenkään äiti, on maailma kaltaisiasi ihmisiä, jotka välittävät toisistaan, välittävät myös minusta. Se tieto tekee tästä jotenkin helpompaa. Kunpa kenenkään ei tarvitsisi olla yksin. <3 Halaus päivääsi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...