torstai 19. huhtikuuta 2012

kun pieleen menee lähes kaikki...

Heräät ennen lasta, saat rauhassa kammattua naaman ja puettua, voisit kuvitella kaiken sujuvan mainiosti ja pääsette ovesta ulos ja hoitoon sekä kouluun sutjakkaasti.
Kuinka väärässä ihminen voikaan olla?
Pukeminen toimitetaan Possu Palleron avustamana. Poika toitottaa "AAMIS" (valmis) ja odottaa kiltisti ovella, kun revit takkia niskaan, kenkiä jalkaan ja laukkua kainaloon. Ovesta ulos ja huokaiset, KALENTERI. Haet sen kiireenvilkkaa kun hissi käy sillä välillä alakerrassa. (siellä oli varahoitopaikan osoite välissä, enkä muutenkaan muista asioita ilman kalenteria.) Pääsette alas ja ulos.
Tässä kohtaa ÄLÄ ikinä huokaa helpotuksesta kuten minä menin tekemään.
Loppumatka hoitoon asti kuluu kantaen huutavaa lasta, välillä päästät kävelemään kun tahtoo, mutta ei siitä tule mitään. Jätät lapsen vaihtovaatteineen ja vaippoineen varahoitopaikkaan itkemään ja juokset bussipysäkille. Näet jo kaukaa, että kaksi bussia lähestyy. Numero 9 busseja tulee usein kaksi ja hyppäät matkaan. Istut huokaisten penkille. Tullaan valoristeykseen, päässä huutaa ääni "MIKSI TÄÄ MENEE SUORAAN!?". Jep, astuit väärään bussiin, numero 66. huoh. Lähetät luokkakaverille varmuuden vuoksi viestin, että myöhästyt, sillä et muista, että tämä kääntyy Hippoksen sillan kohdalta vasemmalle. Jäät Kupittaan urheiluhallin pysäkillä pois. Ajattelet, että tuleepahan pieni happihyppely ja kellokin näyttää, että ehdit ajoissa paikalle. Pian kuitenkin tajuat, että labravaatepussi on jäänyt välioven kahvaan roikkumaan. PRKL!
Kipuat vielä rappuset kolmanteen ja pääset luokkaan istumaan ja purkamaan aamuista tunnelmaa. Raskasaamu, mutta olo oli jotakuinkin +-0, vähän niinkuin numb, turtunut.
Päästiin kahvitauolle, se vähän piristi hyvässä seurassa.

Kotiin päästiin labroista etuajassa. Eikkakin käveli nätisti kotiin.
Höpsöteltiin ja sain (toistamiseen) kuulla: "Kivaa. Äiti kiva." <3

Mitähän tänään vielä ehtii tapahtua?

kuva: google kuvahaku

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti loppupäivä meni leppoisammin. :)

  VastaaPoista
 2. Loppupäivä meni ihan kivasti ja nukkumaanmenokin sujui kivasti. Mielummin tunnin verran sängyssä höpöttelyä kuin 30min huutoraivareita ;)

  VastaaPoista
 3. Mä ihailen sua joka päivä, miten jaksat/selviät/osaat handlata yksin lapsen kanssa. <3 Respect. Supermama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos kaunis Armis <3
   kovin Superilta ei kyllä aina tunnu (kuten arvata saattaa), mutta kun ei oo vaihtoehtoja (toistaiseksi) niin se on vaan vedettävä loppuun asti! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...