perjantai 24. helmikuuta 2012

Sairaskertomuksia

Eilinen menikin sitten Eikan sairastamiseen.
Kuume nousi ja illasta hengitys kävi niin vaikean kuuloiseksi, että päätettiin suosiolla lähteä päivystykseen. (vähän jännitti, että miten siellä illalla mahtaa mennä, ollaan aiemmin käyty siinä 16 aikaan kun se aukeaa)
Pari lasta oli ennen meitä ja päästiin n. 30min odotuksella lääkärin huoneeseen. Korvat oli puhtaat ja ainoa vaiva kurkunpääntulehduksesta johtuva hengitysvaikeus (pienellä äänihuulet kun turpoaa, aiheuttaa hengitysvaikeutta eikä keuhkoille tarkoitetut avaavat lääkkeet auta silloin, kun se on rakenteellinen vaiva) jota sitten lähdettiin hoitamaan. Eikka sai ensin kortisonitabletin ja sitten hengittää maskista adrenaliinihöyryä. Koitettiin ensin niin, että me koitettiin pitää Eikkaa paikallaan ja pitää maskia, mutta parempi tulos saatiin kun sairaanhoitajat hoiti homman. Kovasti oli reipas, sai ihan kolme tarraakin palkinnoksi- Kaikin voimin pisti vastaan, mutta lopputulos oli kuitenkin se, että nukuttiin koko yö. Kuulemma yleensä selvitään yhdellä käynnillä, mutta joskus on joidenkin pitänyt tulla toisenakin iltana hengittelemään höyryä.
Toivotaan, että selvittiin tällä. Minä kun oon taas yksin, kun A lähtee takasin kotiin.

pieni kuumeinen potilas.. 

Tää on nyt yhtä sairaskertomusta tää postaus, mutta tulin just itekin lääkäristä. Sain täsmälääkityksen migreeniin, JES! Täytyy myös pitää päänsärkypäiväkirjaa, jos pitää estolääkitystä miettiä. Jospa nää vaivat tästä sitte taas helpottais.

Ostin itselleni valkoisia tulppaaneja <3


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuo pikkumies on jo parempi <3 Käytiin kärrylenkillä kun ke asti kökitty sisällä, tuntuu että molemmat piristyttiin!

   Poista
 2. Voihan pikkuista, onneksi pukkuiset kestää yleensä "normi" kuumetaudit paremmin kuin aikuinen.
  Ja sairstelun keskellä on hyvä myös hyvä piristää itseään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...