keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pitkästä aikaa!

No jopas on ollu hiljasta Aurinkoisella puolella! Pahoittelut siitä.

Laivareissu meni vallan mainiosti. Eikka jaksoi niin hienosti ja nukkumaankin pojat menivät suht helposti. Hiukan pisti naurattamaan (lue: saatiin hervoton naurukohtaus) siinä kun joka kerran kun Eikka höpötti jotakin, kuului kun kummipoikani kuiskas äidilleen "Shh! PI aa-aa" :D <3 Nytkin naurattaa tässä taas kun muistelen.. :D Ennen nukkumaanmenoa käytiin syömässä tietty iltapalaa. Sitä ennen oltiin käyty kauppakadulla ja Tax-freessa. Eikka sai itselleen Muumipeikko-pehmon ja siitä muodostuikin hänelle ihan paras kaveri. "MUUMIII" hän huutaa ja iso rutistus. Kainalossa se keikkui lähes koko loppumatkan ajan ja tottakai vielä kotonakin. :)
Itse yö meni rauhassa, mitä nyt itse heräsin kun laiva keinui ihan hulluna. Ja se keinunta jatkui seuraavaan päivään.
Eino ei seisovasta pöydästä syönyt juuri mitään, ei nakkeja ei muusia. Veti kauheat katapultit ja syyksi löytyi torstaina korvatulehdus. Muuten reissussa oli kaksi hurjan reipasta poikaa ja varmasti uskaltaudutaan uudestaankin itämerelle!


laivan lähtöä ihmeteltiin

tulevat kokit?

Ahvenanmaa ja maailman rakkain muumi <3

Viime viikko tosiaan meni koulussa, paitsi tiistai. Maanantai-iltana alkoi migreeni, joka jatkui aamuyöllä. Ennen Eikan hoitoon vientiä oksensin ja palasin kotiin. Makasin peiton alla pimennossa ja lopputulema on se, että nukuin lähes koko päivän. Elämäni ehkä kamalin migreeni ja onneks sain omalääkärille ajan niin ehkä saisin lääkityksen (estolääkityksenkin ehkä? kuitenkin viikottain noita tulee). A saapui keskiviikkona. Itselle oli lukujärjestykseen merkattu torstai ja perjantai vapaaksi, joten saatiin viettää rauhassa aikaa. Perjantaina mentiin käymään kadun toisella puolella, siellä oli Kestilöitten lisäksi vielä Iida ja Veetikin. Oli tosi kivaa enkäpä kyllä herkkänä ihmisenä itkukohtaukselta säästynyt ku Tiia lykkäs yhden kirjan mulle. Kaks sivua ja paruin silmät päästäni, lopulta kuitenkin nauroin :D Sekopää.
Viikonloppuna ei sitten kummempia tehty. Eikka pääsi mammalaan ja he kävivät pulkkailemassakin, tykkäs kovasti! :)

Tän viikon on pakkasia pidellyt, hrrrr. Tokat labrat oli ja käytiin sänkyjä läpi sekä vuoteiden petaamista. Saatiin olla potilainakin kun kaksi vaihtoi lakanat siitä sitten. Kyllä se 3h meni nopeesti. Huomenna on tiedossa ergonomiaa ja potilassiirtoja. Ja koulun jälkeen kipitän Enskaan doulatapaamiseen! Eikka pääsee Topin kanssa leikkimään. Tähänkin aiheeseen liittyy omaa draamailuani, mutta onneksi Eikalle löytyi hoitajat :D <3

Verhotkin hommattuna olkkariin, vielä pitää odottaa, että ne valmistuvat. Lupasin muistaakseni jo aiemmin kuvaa niistä, joten olkaahyvät:


pöllöjä <3
livenä vielä ihastuttavampi!
(Eurokangas)

1 kommentti:

  1. Ihania pöllöjä! Munkin on ehkä pakko saada, vaikken yleensä hurahda kankaisiin (enpä...).

    Hienoa että laivareissu sujui hyvin. Meillä muuten Muumipappa on se rakkain (vaikka sitä ilmankin selvitään), ehkä siksi kun muistuttaa väriltään ja vartalonmalliltaan äitiä... eh eh.

    Terveiset Turkuun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...