lauantai 14. tammikuuta 2012

Levoton lauantai

Tosiaan, kolme päivää takana.
Ensviikkoa odotellessa, kun opinnot tosissaan alkaa!
Luokka tuntuu edelleen mukavalta, perjantaina oli ensimmäinen AKU-tunti (ammatillinen kasvu) ja tutustuttiin toisiimme jne.
Eilen perjantaina 13. päivä Eikka täytti 20kk eli 1v 8kk. 
Neljä kuukautta ja hän on kaksivuotias. En ehkä kestä, aika vaa juoksee niin, ettei perässä pysy! ;__; 
Eilen myös satoi taas lisää lunta! Oikeen myräkän kera.
Tänään oli kovempi pakkanen sekä hyisen kylmä tuuli ja suunniteltu kunnon ulkoilu sai vaihtua puolen tunnin pikalenkkiin.

Draamaltakaan ei tänään vältytty.
Nyt koko homma jo naurattaa, mutta kovin oli totiset paikat tilanteessa!
Eli A on tänään (tällä hetkellä ajamassa) tulossa tänne. Hän soitti päivällä ja ilmoitti, että on mahdollista että joutuis sitte jo huomenna lähteä, kun porukoitten molemmat autot hajonneet ja tarveisivat sit lainaks autoa. No mähän sitte pimahdin ja lupasin soittaa takas. Se puhelu päättyi siihen, että heitin luurin korvaan. Onneksi toinen meistä osaa pysyä rauhallisena ja lähetti viestin perään, ettei voinut paremmin kyseisellä hetkellä puhua (mainittakoon, että oli vielä töissä). No kolmen viestin mittasen avautumisen ja silmien päästäni parkumisen jälkeen puhuttiin taas puhelimessa ja pyysin tietty anteeks käytöstäni. Ja selkis myös, että hän voi suunnitellusti olla maanantai-iltaan asti, jes! :)
Syy miksi "kilahdin" ja otin itseeni, on varmaan pelko joka nous selkäytimestä kun takana on jo yksi hylkääminen. Toiseksi, miks meidän pitäs uhrata se vähäinenkin aika mikä meillä on viettää jonkun typerän auton takia. Toki ymmärrän tilanteen, onhan se nyt melkonen pommi et talouden molemmat autot sanoo itses irti. Mä nyt vaan olen tällänen, jotkut kun täällä käy kurkkimassa ainakin sen tietävät. Ajattelen tällaisissa tilanteissa järkevästi vasta kun on hetken "kilahduksen" jälkeen rauhottunut ja miettinyt.

3 kommenttia:

  1. Tuota hylkäämiskokemus taustaa vasten ihan ymmärrettävä kilahdus. <3

    VastaaPoista
  2. Hehe, tervetuloa hoitsuopiskelijaksi! ;) Terkuin NSHTK11A:n oppilas, ja meidän luokan nimihän kuulostaa ihan aivastukselta. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...