keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kelvollinen keskiviikko


Tänään piti olla vapaata, mutta tajusin eilen, etten pääsisi perjantain labratunneille (joissa siis läsnäolo pakko ja korvattavuus 100%) sillä Eikalla on silloin TYKSin korvapolilla arviointi koskien korvien putkitusta. Noh, vastaavat tunnit järjestettiin rinnakkaisryhmälle tänään, joten korvasin tunnit sitte heidän kanssaan. Ja onpahan sitten perjantai vapaata ;)

meidän potilaat on tälläsiä! :D
Tutustuttiin käsihygieniaan, harjoiteltiin oikeaoppista huuhteen käyttöä, kokeiltiin käsineitä, tutustuttiin laboraatioluokan kaappeihin ja mitä ne sisältää, yhtä vanhaa nukkea vähän katseltiin, ne mulkosilmäiset oli kyllä pelottavia verrattuna tähän millä oli silmät kiinni, tietty perehdyttiin totsuun ja mitä nää laboraatiotunnit ovat jne. Lopuksi käytiin varastoissa ja yhdessä leikkaussalissa ja siellä saatiin esitys millasia ääniä siitä nukesta sitte voi päästä: yskä, suolistoäänet, oksennus jne.. 


Ens viikolla ei oo labroja ni voi kotona sit harjotella petaamista seuraavaa kertaa varten.. ;p

Kävelin koulusta kotiin, vaikka onkin hieman kipeähkö olo. Kurkku kipeä ja tuntuu, että pää irtoo. Toivottavasti ei ihan kauheasti olo tästä pahenisi!
Huvikseni äsken tein SPR:n sivulta ensiapu-testin ja sain tulokseksi 98/100. Aika yllättävä tulos, kun ei mulla ole edes ea-korttia!

Ainut pettymys tällä viikolla oli työkkärikäynti. Ihme toimintaa heidän puoleltaan, mutta eipä se kyllä yllättänyt, taaskaan.. 

Minulla on varsin reipas 20kk ikäinen poikalapsi. 
Eilinen päivä päiväkotiryhmässä meni hienosti. On kyllä kiva, että hän on niin sopeutuvainen eri tilanteisiin. Tietty kun on tottunut jäämään johonkin aamuisin, niin kiva ettei tarvitse tulevaisuudessakaan varahoitoon jättämistä jännittää. :)
Eikka tuntuu jo niin isolta pojalta, etten kestä. Joka päivä tulee jotain uutta ja huumorintaju on kyllä huipussaan! Ihan hulvattomia tilanteita tulee vastaan välillä :D
Uusimpana sitte kiukku kun joutuu lähteä hoidosta kotiin, onneksi viimeistään puolessa matkassa jo höpötellään iloisesti ja ollaan ihan iloisia, että päästään kotiin <3

--
kuvat: 
googlen kuvahaku, hakusanat nursing kelly sekä sairaalasänky

4 kommenttia:

 1. Löysin tänne blogilistalta, lueskelin pari sivullista ja ajattelin jättää siitä merkinnän. :) Itselläni on 4,5kk poika ja on kiva lueskella millaista vähän jo vanhemman, mutta silti pienen, pojan maailmaan kuuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit merkin! Aina mukava tietää, mistä kukakin tänne löytänyt ja muutenkin ajatuksia! :)

   Poista
 2. Bongasin blogisi! Jään ehdottomasti seurailemaan, hyvien tekstien takia sekä samantapaisen elämäntilanteen vuoksi. Mulla myös 5/2010 syntynyt lapsi, yksinhuoltaja sekä kohta sairaanhoitajan opinnot alkavat (kohta ja kohta) mutta anyway! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! No jopas ollaan samoissa! :D Ihan lapsen syntymäkuukautta myöten. Tulen ehdottomasti vastavierailulle ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...