maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvää loppuvuotta 2012!

Vuosi vaihdettu uuden uutukaiseen, mallia 2012.
Millä tuonkin nyt sitten taas oppii kirjoittamaan, jos vielä joulukuussa olen kirjoittanut 2011 sijaan 2010? :D

Meillä oli varmasti paras uusivuosi.
Iskä ja Eikka tuli hyvin juttuun ja heidän touhuja oli kiva katsella. Uudenvuodenaattona käytiin katselemassa Kupittaalla lasten ilotulitusta Tigen keittiön porukan kanssa. Eikka nukahti jo menomatkalla bussiin, mutta äkkiäkös siihen paukkeeseen ja välkkeeseen heräsi.


Iltapalaksi syötiin tortilloja (niinku moni muukin kuuleman mukaan!) ja Eikka vähän ihmetteli ulkoa kuuluvaa pauketta.. Eikan vuosi vaihtui nukkuen.

<3

Palaset alkaa loksahdella kohilleen. Ollaan saatu puhuttua ja tuntuu pitkästä aikaa tosi hyvältä, kokonaiselta. Sunnuntaiaamu ja koko perhe hengailtiin mun sängyllä. Tuntu oikeelta ja siltä, että nyt ollaan oikeilla jäljillä. Vieläkään en voi ku ihmetellä, miten samalta toisen seura voi tuntua, vaikka mikään ei oo enää samallatavalla kun sillon 2009.
Todettiin, että molemmat halutaan samaa ja tunnetaan samoin. Alotetaan alusta ja yritetään uudestaan. Ei me kuitenkaa mennyttä voida muuttaa, mutta sen kanssa tosiaa pitää elää. Niin minun kuin hänenkin.
Tärkeetä onkin nää päivät ja ne mitkä meille vielä suodaan.

A tulee taas torstaina meille, perjantai kun on pyhä ja kaikilla vapaa!
Ens viikolla alkaa koulukin. Käytiin Einon kanssa eilen kaupungilla ja ostin uuden kalenterin, kaiken tän uuden kunniaksi! :)

Oikein antoisaa ja onnellista loppuvuotta 2012 kaikille lukijoille sekä vierailijoille! <3

1 kommentti:

  1. Oon oikeesti niin onnellinen sun ja Einon puolesta! :)<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...