perjantai 23. joulukuuta 2011

Vielä yksi yö!


Pikkuhiljaa päästään yhä syvemmälle joulutunnelmaan.
Tuikut palaa ja kuusi kukoistaa nurkassaan.
Hajusintti levittää tuoksuaan ja kinkunkin pistin juuri uuniin lämmittelemään.


Pelätty Jouluressi ei ole iskenyt (ainakaan vielä) meikäläiseen.
Oltiin ensimmäisten joukossa kauppakeskus Skanssissa eikä sitä jumalatonta ruuhkaa ollut vielä ehtinyt muodostua. Ihmiset oli ihan hyväntuulisia, jotkut jopa Eikan vilkuttelujen ja naureskelun rohkaisemina toivottivat hyvää joulua.
Ensin haettii enolle lahja ja sitte suunnattiin Cittariin ruokajuttuja ja kuusta hakemaan. Mä vähän jännitin, että löytyykö valkoisia kestokuusia enää. Löytämäni kappale oli toiseksi viimeinen, huh! Myös muutama koriste sekä latvatähti piti hankkia, eihän mulla niitäkään ollut ennestään. Kassalla kun oltiin niin ohi käveli Ressu Redford ostoskassit kärryissänsä. (viime vuonna bongasin Joel Hallikaisen)

Eikan kummitäti, rakas ystäväni kävi poikakaverinsa kanssa toivottamassa hyvät joulut. Vielä olisi tällä tontulla vähän paketoitavaa. Sitte ei tarvi ku kinkku valvoa, aamupäivällä heittää loorat uuniin ja kuorruttaa kinkku ja tehdä kastike. Pikkufiksailuja. Muuten aion rentoutua. Vedän tossut jalkaan, kääriydyn huopaan, liimaan peppuni sohvaan, otan siiderilasin käteen ja aion nauttia joulun tuoksuista sekä aatonaaton televisioannista.

Stressitöntä aatonaaton viimeisiä valmisteluja, ostoskeskusreissuja ihan kaikille
Muistakaa rentoutua ja nauttia
että jaksatte huomenna viettää tunnelmallista ja rauhallista aattoiltaa <3

uskokaa tai älkää, paketit saavat olla rauhassa!


olohuoneen lopullinen jouluilme 


Loppuun jaan kanssanne iha ehdottoman joululaulusuosikkini:

<3

1 kommentti:

  1. Kaunis valkoinen kuusi ♥ ja ihanaa tähtisadetta ikkunan, hyasintti täälläkin antaa mietoa tuoksuaan. Tunnelmallista Hyvää Joulua Ulla ja Eino ja teille kaikille sinne myös joulunterveisiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...