keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Miracles do happen♥

Se olis keskiviikko.
Kolme yötä jouluun ja uskon jälleen ihmeisiin.
Lunta satelee hiljalleen ja maassakin on valkoista jo.
Harmi kun se vaan lupaa vettä jouluksi, ei kiva :/

Maanantai oli hyvin jännittävä päivä. Pysyin ihan hyvin koossa kuitenkin, vaikka lähes täydessä kipsissä olin. Eilen vasta pysty selkeästi katsoo maanantaita ja koko tapaamista. 
Alkuun Eino tietysti ihan uutta ihmistä vierasti, mutta aika pian siitä jo sopeutui, kun isovanhemmat oli vielä muistissa edellisen tapaamisen jäljiltä.
Tapaaminen itsessään meni hyvässä hengessä, poika ja isä ottivat kontaktia toisiinsa. Ihan hirveästi samoja piirteitä, ne huomasi tarkemmin näin livenä kuin kuvista katsoen. Naurettiin Eikan esiintymiselle ja hassuttelulle, sellanen hurmuri kun on. 

isän kenkiä soviteltiin <3

Lähdön hetki koitti hieman liian nopeasti, kun itse alkoi vasta rentoutua. Eniten ehkä hämmästytti miten toinen ihminen voi olla samaan aikaan niin kovin tuttu, ja kuitenkin ihan älyttömän vieras. Siinä se kahden vuoden kuilu kai huomataan. Muistaa sen toisen ihmisen piirteineen, mutta molemmat on kasvaneet ihmisenä tahoillaan.
Kovasti oli liikuttavat tunnelmat kun ovi oli painunut kiinni. Hetken sitä istu ihan puulla päähän lyötynä, mutta lopulta sitte kaikki purkautu. Ihan sairaan suuri lukko avautu ja oon nyt tajunnut itseäkin vähän enemmän. Unesta ei juuri ollut tietoa sinä yönä. (eikä kyllä oikeen viimeyönäkään...)
Oltiin eilen illalla A:n kanssa yhteyksissä ja hän tulee tänne meille viettäämään uuden vuoden. Juteltiin pitkään ja se kyllä teki hyvää. Ollaan samalla viivalla, tiedetään vähän mitä kummankin päässä liikkuu. Saatiin pohjustettua tapaamista varten ja saadaan puhuttua asiat halki.
Oon kyllä aivan hiton yllättyny millasiin uomiin kaikki on nyt ton yhden tapaamisen myötä kääntyny. Tosin joskus sanoin, ettei se vaatis kun sen yhden tapaamisen, että näkis pojan. Mutta en mä ois hulluimmissa unissanikaan uskonu mitään tällasta. Hyvä kun edes uskoi, että A tulee. Eikä oikein osannut kuvitella mitä se tuo tullessaan. Mutta hyvin tässä kävi.
Einolla on isä 
3 kommenttia:

  1. Voi, mä oon niin onnellinen teidän puolesta! :) <3 Muistan kuitenkin mitä oot mulle asiasta joskus kertonut, eli kaikki kääntyi nyt sitten lopulta hyvin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...