tiistai 13. joulukuuta 2011

Lucian päivä

Ihan paras ratkaisu ottaa pinnasänky takasin käyttöön.
Torppa on rauhoittunut (klo 20.00, päivitän tätä vähän pätkissä ni julkaisu aika on myöhäisempi) ja saan kohta aloittaa piparitalon koristelun. Ajattelin myös vielä leipoa lisää. Ensimmäiset piparit on syöty, muutama niistä kun lensi parista ekasta pellillisestä roskiin. Uuni paistoi takaosasta kovemmin kun etuosasta.


herkkumalja<3
+ muutama jo saapunut kortti

Löysin syksyn valintakokeen tulospalaute salasanalappusen ja päätin mielenkiinnosta katsoa mitä se sanoo.
Valintakoe on jaettu kolmeen osioon:

1. Oppimis- ja työskentelyvalmiudet (pisteitä voi saada 1-20) Hakijalla erityistä kyvykkyyttä ja menestymisennuste on hyvin vahva. Hakijalla on paljon vahvuuksia alalle ja hänen edellytyksensä jaksaa ja onnistua niin opinnoissa kuin myöhemmin työelämässä ovat erittäin hyvät. Hänestä voi kehittyä alan moniin eri tehtäviin hyvin soveltuva ja vaativissakin haasteissa onnistuva ammattilainen.
 -> sain 16 (keväällä muistaakseni sama)

2. Sosiaaliset valmiudet (pisteitä voi saada 1-15) Sosiaaliset valmiudet tarkasteli persoonassa melko pysyviä luonteenominaisuuksia, jotka säätelevät vuorovaikutuksessa jaksamista ja onnistumista. Keskeisimpiä ovat mm. ihmiskiinnostus/seurallisuus, hallitsevuus/ jämäkkyys ja sosiaalinen rohkeus ja tunteiden kuunteluherkkyys.
 -> sain 9 (keväällä 6)

3. Motivaatio (pisteitä voi saada 1-30) Motivaatiotulos muodostui psykologin haastattelusta. Arvioinnin kohteena olivat motivaation jäsentyneisyys ja realistisuus, joita valmistava tehtävä ohjasi jo etukäteen pohtimaan.
-> sain 21 (keväällä 20)

Keväällä sain 52 pistettä:
46-55 Suoriutuminen oli jonkin verran keskitasoa parempi. Tulos tukee hakijan onnistumisesta opinnoissa hyvin. Hänellä on hyvät edellytykset myös jaksaa ja menestyä ala erilaisissa haasteissa.


Nyt syksyllä sain 56:

56-65 Hakijalla erityistä kyvykkyyttä ja menestymisennuste on hyvin vahva. Hakijalla on paljon vahvuuksia alalle ja hänen edellytyksensä jaksaa ja onnistua niin opinnoissa kuin myöhemmin työelämässä ovat erittäin hyvät. Hänestä voi kehittyä alan moniin eri tehtäviin hyvin soveltuva ja vaativissakin haasteissa onnistuva ammattilainen.


Että en mä ihan väärässä ollut tuntemukseni kanssa siitä, että tietyl tapaa meni paljon paremmin, vaikka pisteitä ei nyt tullutkaan kuin vain 4 lisää. Pienestä on kiinni.

Nyt piparitalon ja pikeerin tekoon! Ja kyllä, tulen jakamaan kanssanne herkkutalomme ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...