keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Ah, arkea!

Niin mukavaa kuin Joulu olikin, niin kyllä mä tästä arjestakin tykkään! Vaikka ei nää juuri poikkeakaan toisistaan, muuten kuin tekemisissä ja menemisissä sekä vaatetuksessa. Ja toki semmoinen pieni taian tuoksu ilmassa jouluna, hassua.

Lahjoja tuli, että kilttejä ollaan oltu. Kiitos niistä kaikille, etenkin Joulupukille! Varsinkin uunipadasta ja yleiskoneesta, ehottomasti kruunasivat koko joulun!
Eikka sai dubloja ja vaatteita, kattila+paistinpannusetin, puiset autot, oman jakkaran sekä potkumopon. Mullekin pukki pari pakettia toi: pyyhkeitä, nahkarukkaset, pikkupyykkiripustin, purkki jossa koristekiviä ja tuikku (rakastan erilaisia purkkeja ja purnukoita!), sukat, huulikiilto sekä paidan.
Tottakai sitte suklaata myös, joka joulu! :D


siis mitä, joko ne loppu? tyhjää täynnä!

 sylikummin kanssa pukilta saatuja autoja tutkimassa<3

Eilen käytiin Skanssissa kattelemassa. Tarttui mulla pari pokkaria (Junior Finlandialla palkittu Valoa valoa valoa (luettu) sekä A-L Härkösen Sotilaan tarina, alunperin piti hankkia Härkösen Onnentunti mutten jaksanut lähteä Skanssia kauemmas, kyl sen viel ehtii ja on mulla synttärit tulossa*vink*) sekä tyynynpäällinen olohuoneen sohvalle matkaan ja tietty ruokaa. Syötiin tortilloja, kyllä maistu kaiken hyvän jouluherkun päälle!
Tänään kävi Eikan sylikummi aamukahvilla, kun iltapäivällä hänellä lähti lento takaisin Belgiaan. Maaliskussa sitte nähdään taas seuraavan kerran.
Toivottavasti lento meni hyvin! :)

Vielä pitää jännätä, uusivuosi lähestyy uhkaavasti..
Ja varmasti kaikki Aurinkoista puolta säännöllisesti lukevat "tuntevat" miut niin hyvin, että tietävät mun olevan hyvinkin kärsimätön eikä odottelu ole vahvimpia puoliani.


1 kommentti:

  1. Hei, lento meni oikein hyvin (luin kans uutta kirjaa koko matkan). Terkkuja sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...