torstai 3. marraskuuta 2011

Tästä se alkaa ;)

VAROITUS: tekstin sisältö saattaa aiheuttaa ärsytystä ihmisissä, jotka eivät kovin piittaa joulusta ja sen odotuksesta!

Nyt on tämän likan joulunodottelu alkanut virallisesti!
27.11. avataan taas Jouluradio <3
JA tein juuri jouluverhotilauksen eli 2x paneeliverho 2/pakkaus sekä 5m valmispala punaista kangasta. Jotexilla kun noissa ei hinnat huimia ole ja kalleimmasta sai -50% alen.

Kai jo marraskuun lopussa voi kaivaa kyntteliköt ja ripustaa jouluverhot? ;)

Tomtefar - sekä Fjäll- paneeliverhot
+ punainsta kangasta tonttujen taustaksi

Pari viimejoulua on mennyt aika sumussa ja olen iloinen, että musta vielä löytyi jouluihminen, etten ole ehkä läpeensä kyynistynyt. Viimejoulu jäi aika minimalistiseksi. Muistikuvatkin on suhruisia. Olin jotenkin vielä ihan hormonien armoilla ja tunteellinen, itkuherkkä. Ja myös oli ne huonosti nukutut yöt ja heräilyt vaikuttamassa olotilaan. Toki leivoin ja askartelin, mutta kodin jouluistaminen jäi todella todella ankeaksi. 
Jonkinlainen mielikuva meidän joulusta on nyt muodustumassa:  haluan selkeitä linjoja, yksinkertaista kuviota, ei mitään hömpsyrömpsyä, glittereitä, killuttimia ja hilavitkuttimia. Eli aika pitkälti kuoseilla, väreillä ja valoilla luodaan tunnelmaa tänä jouluna täällä meillä. Näitä verhoja pidän lähtökohtana, joiden ympärille lähden luomaan kokonaisuutta. Pitää vähän miettiä olohuoneen järjestystä, mutta se ehkä jäänee vain tämän datauspisteen siirtämiseen sekä Billy -kirjahyllyn heivaamiseen (tilalle kaksi seinähyllyä). Ikean ostoslista venyy ja paukkuu.
Onneksi olen kerrankin ajoissa, tosin ens viikon jälkeen lähennytään jo puolta kuuta, että katellaan kuin muidun käy!

Tänään ois tarkotus kävästä Liedossa. Eikalla on vapaapäivä hoidosta ja tarkotus ois tehä yhet vuodevaatekaupat, samalla nähdään Anua.
Lauantaina Leinot tulee meille, lupasin tehdä munakoisolasagnea ruoaksi. Tigellä kun on työvuoro, niin ei tarvi hänen alkaa kokkailla heti :)

Ensviikon keskiviikkona on sitten se pääsykoekin! Jännää.

Eikka osaa jo tulla jalat edellä alas sohvalta, vie leluja/tavaroita paikalleen sekä pyynnöstä että itsenäisesti, sanoo "tiitti" ruoan päälle ja antaessaan jotain, yrittää laittaa kengät jalkaan, tapailee pukemista, osaa riisua paidan, laittaa hatun päähän..
Vähänkö nuo lapset imee ympäristöstään asioita. Eikalla suurinta huvia on leikkiä puhuvansa puhelimeen "nä, nää, heheheheheh = tekonaurua" Eli harvinaisen tollolta kuulostan kun puhun puhelimessa? :D"kyllä mä vielä tän kengän saan jalkaani!!!"
<3

Äsken hän heräsi päiväunilta. Hassuteltiin siinä. Sitten hän pudottin keltaisen Ainupupunsa sanoen "o ouu". Nostin hänet pinniksestä ja kauhea kiire oli pois sylistä. Hän nosti pupun äkkiä lattialta ja hali sitä kovin <3. Kait se hänestäkin on kasvamassa välittävä iso-pieni-ihminen. Hurjaa, miten tähänkin ajatukseen on herännyt monta kertaa 1½ vuoden aikana ja aina se on yhtä iso ihmetys itselle. *huokaus*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...