keskiviikko 9. marraskuuta 2011

pöllöpyllyt< 3

Kalat / Keskiviikko 09.11.2011 (astro.fi)
Tälle päivälle on luvassa onnekkaita sattumuksia, kunhan olet valmis elämään hetkessä ja tunteella. 
*** 
Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

Tänään oli pääsykokeet. Tulokset tulevat viimeistään 29.11., odotellaan..
Jännitti, mutta oli kuitenkin rauhallinen olo. Äidin kanssa vietiin Eikka hoitoon ja mut koululle. Jätkiä oli yllättävän paljon, äkkiseltään laskin, että kymmenkunta ois ollut. Koe oli ihan täysin sama mitä keväällä, muistin kielenymmärtämisessä ne stoorit ja matemaattislooginen oli sama. Aikaa oli yhtäpaljon, mutta tyhjiä kohtia jäi vähemmän kuin viimeksi. Kaikinpuolin jäi hyvä fiilis. Se haastattelu kyllä vaan tyhjensi, ihan samalla tavalla kuin keväällä! Siitä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Kaikki merkit viittaisi siihen, että mahdollisesti olen tammikuussa koulunpenkillä. Miten nostalgista, minä ja Tiia kadun toiselta puolelta käveltäis samaa matkaa kouluun. Oltais eri vuosiluokassa, mutta kuitenkin. Mehän siis oltiin lukiossa samassa ryhmässä, Hurtsin (rauha hänen sielulleen<3) luokalla. Oli muuten ihan paras opettaja. Välillä sitä kaipaa niitä aikoja, tavallaan oli jo iso vastuu itsestään, mutta ei näitä arjen huolia ja murheita. *huokaus*

Nostalgisista tunnelmista takaisin maanpinnalle, jouluun ja tähän päivään. Postia tuli ja pitkästä aikaa KIVAA postia! Eikalle tietty, vähän mullekin.
Toinen Aappa-lakanasetti, Lindexin turkoosi velourtakki tähdellä (täällä yhdessä kuvassa) sekä meandin tilaus (huh, eräpäivä vuoden viimeinen päivä!).

pöllöpyllyt <3

 owls body & pants with owl in the pocket

slim sweatjeans
pakko sanoa, että en oo pois jalasta ottanut kun näitä kokeilin, 
suosittelen lämpimästi
JA
nämä on kokoa L, mun xl-pylly on todella pienentynyt! <3

Aappa ihastuttaa mua, suuresti.

Viikonloppuna onkin sitten luvassa äksöniä. Iskällä on synttäribileet ja Eikka menee yökylään. Hän saa juhlia Oonan synttäreitä siellä.
Lauantaina Einolle tulee isojenpoikiensänky. oivoi. *huokaus*
Sunnuntaina onkin isänpäivä. Askarteluja toteutellaan sitä varten.

Täysikuinen yö, itsellä levotonta ja Eikallakin pientä levottomuutta ollut parina viime yönä.

10 tosiasiaa joiden hyväksymisestä on hyötyä suosittelen käymään listan läpi, ajattelin tulostaa tämän itselleni muistutukseksi seinälle.

Palataan taas!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...