perjantai 18. marraskuuta 2011

Hihhei


Terveisiä neuvolasta!

Eino 1½v 5pv 
85cm (1v 79,3cm)
12,9kg (1v 11,18kg)

Lääkäri kirjoitti neuvolakorttiin:
"Kasvu tasaista. Keuhkot ja sydän kunnossa. Iho siisti. Korvat, silmät terveet. Tukevasti kävelee ja satunnaisia sanoja tulee. Terveenoloinen poika." <3

Hän kokosi kolmesta palikasta tornin ja naposteli riisimurot pinsettiotteella. Nuppipalapeli ei oikein kiinnostanut, vaikka kotona tykkää touhuta muumisellaisen parissa. Piikkejä ei tullut, kun MPR:n sai 1v neuvolakäynnillä. Seuraava piikitys 4v. Korvien jälkitarkastuksen teki ja korvat on siistit ja terveet, thank god! :) 


Tänään meni päivä kadun toisella puolella, meillä oli oikein vauvakokous (Eikka oli kyllä hoidossa, toimin siis sylinä) :D Bestikseni Joopertti oli tosi iloinen ja Veeti-mies myös. Meno oli hurjaa kun kaksi pientä konttaili kovin ympäriinsä. 
Voi niitä pieniä, siitä on niin lyhyt -mutta ikuisuudelta tuntuva- aika kun Eikka oli samanlainen pieni <3 *huokaus*
Nyt on jo kaupassa käyty ja pitäs kuvata joulukorttikuvat sekä silittää nuo jouluverhot, ne on kyllä niiiiiin perfektot, voisin vaa istuu keittiössä ja tuijotella tonttuja.. joo sekopää mikä sekopää ;)

Eipä mulla sitte tässä kohtaa muuta kuin


Mukavaa viikonloppua kaikille, viikonpäästä on jo ensimmäinen adventti <3


2 kommenttia:

  1. Tämä on ihana tämä sun blogi. Voi miten kiva kuulla, Eikka on terve ja hyvin kasvava pieni poika ♥ se on enempi kuin ILOINEN asia.
    Terveisiä ja jään vielä toviksi ihailemaan blogiasi :) Mukavaa perjantaita teille!

    VastaaPoista
  2. Eikkahan on läpäissyt testit paljon paremmin kuin meidän Mr. No. :D Mä odotan vilautuksia joulukorttikuvista - itse oon niin laiska että se taitaa tänä vuonna jäädä väliin. Jos vaan lähettäisi saman kortin kuin viime vuonna kun se oli niin hyvä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...