tiistai 4. lokakuuta 2011

Pikakelauksella


Viime viikko oli tosi jees. Postisetä sai taas ihmettelyn aihetta postiluukun läpi mahtumattomista maksikirjeisä...
Aikaa vierähti lähes joka päivä kadun toisella puolella. Tuli käytyä ostoksilla ja sen semmoista. Nyt Einolla on se nelilokeroinen Expedit ja toimii! Paremmin ku hyvin :)
Aamuisin hoitoon jäämisessä ei ole ongelmaa, "Tuu vilkuutta äidille" niin jätkä painelee jo muualla. Ei tänäänkään tullut enää vilkuttamaan, kun leikit olivat jo alkaneet.. Napanuora vaan venyy ja paukkuu. Onneksi iltapäivisin äiti on ihan paras <3

Lauantaina mentiin Lietoon ja päästiin saunaan.
Kyllä meidän kelpas ja kyllä uni maistui! Eikka veteli sikeitä kellon ympäri, vähän havahtui kun riisuin hänet, mutta sitte veti peiton päälleen ja jatkoi tuhinaansa.

Sunnuntaina suunnattiin Leinoille. Tige järjesti Me&I -kutsut. Vähän jännitti, että miten menee kyläily kun aiemmin ilmeni sitä läpsimistä kuten tässä postauksessa kerroin. Vaan turhaa oli jännittää. Poikia oli Eikan ja Topin lisäksi kaksi, Onni ja Tatu. Eino oli porukan nuorin ja meni tosi hienosti. :) Pari kädestä ottamis-juttua oli, mutta ei lyömistä tai muuta. Eli eiköhän noi hoidon jälkeisissä kyläilyissä tapahtuneet äksidentit ollut ihan vaan äitin huomion kaipuuta.

Eilen olin (YLLÄRI!) kadun toisella puolella ja katottiin leffaa ja käytii tyhjentämässä PikkuSiilistä myyntipaikka. Aika tasasen harmaa viikonalku, mut huomiseks on luvassa aurinkoa ja yks Eikan kummitädeistä on tulossa kylään pitkästä aikaa <3

 noi kauhat on ihan parhaat :D

 "ai se on kiinni tuolla..."

<3


Vaikka omaa tahtoa ja rajojen uhmaamista on enenevissä määrin, myös lelujen kerääminen ja roskien roskikseen vieminen onnistuu paremmin. :)

Ja tiedossa on ihan paras päiväristeily! Koko poppoo, me ja jengi kadun toiselta puolelta. Tosi kivaa, vähän jotain vaihelua tähän arkeen. Että kiitos vaan sinne kun pyysit mukaan <3


1 kommentti:

  1. Tuo oma tahto on kyllä lisääntynyt meilläkin! :D Se on kyllä suorastaan huvittavaa kun huomaa miten tuolla pienellä on oikeasti sitä temperamenttia ja miten se on hoksannut että ei äitiä tarvikkaan aina totella..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...