perjantai 7. lokakuuta 2011

Myrskyn jälkeen, on pouta sää..

Ai miten niin vaikeaa keksiä otsikoita.... 

Ei oo kyllä yhtään mitään erikoista tehty tällä viikolla. Paitsi Eikka lomaili hoidosta eilen ja tänään. Ollaan vietetty laatuaikaa ja hyvin on mennyt. :) 

Tänään sanoi päivällisen päätteeksi "Tiitti!". Niille, jotka ei ymmärrä niin suomeksi "Kiitti" elikäs kiitos. ;) Seuraavaksi hän laittoi nuppipalapeliin palaset paikalleen. Hyvä Eino! \o/
Ja sen jälkeen alkoi hurja kokkailu. Muovinen litran mitta, vispilä, palapelin palat ja palikat, niistähän se makoisa soppa syntyy ;) Mun pitää maistella ja hän puhaltelee "ruokaansa" vilkuillen silmäkulmastaan huomaako äiti. On hän sellanen kultapallero ettei toista <3 Maailman ihanin. Ihan käsittämätöntä, että just käytettiin 74cm vaatteita ja nyt jo pääsääntöisesti 92cm. Eikä tätä koskaan lakkaa ihmettelemästä. Ihmeiden ihme. 

Keskiviikkona kävi Eikan kummitäti ja oli kyllä ihana nähä pitkästä aikaa! Värjäsin hänen hiukset ja vaihdettii kuulumiset ja tottakai Eikalle oma osansa huomiosta ;)
Viikonlopuksi ei ole kummempia suunnitelmia. Sunnuntaina kuitenkin mennään Lietoon syömään ja kahvittelemaan, mummolle (mun mamma) kun oli syntymä- ja nimipäivä keskiviikkona. :) 

Hassuttelua. 

Löysin kirppikseltä maanantaina pienen laatikon mega blokseja.
Ne on ollut nyt ihan parhaita. Niiden parissa on vierähtänyt todella monta hetkeä.

Omena "NAMMM!"


Äsken katsottiin Nukkumatti kun juniori (ja joku 60 kanavaa!) näkyy ilmaseks 9.10. asti. Pian alkaa siis minun oma aikani!

Aurinkoisempaa viikonloppua kaikille!

ja uusille lukijoille taas tervetuloa mukaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...