maanantai 10. lokakuuta 2011

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

Viikonloppu ehti mennä.

Sunnuntaina tosiaan käytiin Liedossa. Syötiin hirvipaistia ja suklaakakkua. Välissä käytiin ulkona. Urkkakentän maastosta pikkulenkki pururadalla. Mä löysin suppiksia pienen satsin ja Eikka sai nukkua pitkästä aikaa ulkona päiväunet.

aamupäivällä ennen lähtöä

urkkakentän katsomossa

suppiksia ja yksi kanttarelli

Oli ihan huippupäivä! <3

Hyytävät kelit: Yöpakkasia koko maahan / Iltalehti

Seuraavassa siis toppa-asiaa...

Siinä kävi niinkuin kävi ja huomenna tulee ostaja hakemaan Molon haalarin. Ei tule mahtumaan varmana, kunhan tuo talvi, pakkaset ja lumi saapuvat. Vaikka mahtuisikin, niin pitäisi ostaa myöhemmin kokoa isompi. Joten, aloin metsästää tilalle 92cm toppahaalaria. Viimein se löytyi, ylläri ylläri, huuto.netistä. 
(molon myynnistä jää jopa vielä käteen erotuksen jälkeen!)
Jonathan tämän kauden mallistosta, laput kiinni. Toi turkoosi vaan on niin Eikan väri! Ja on laadukas merkki, pitää vettä, kestää kulutusta. Kivi vierähti sydämeltä ja taakka putos harteilta. En todellakaan enää aio hätiköidä näiden asioiden kanssa, sen opin kantapäitteni kautta! Kakkos- ja hoitopaikkahaalareiden virkaa toimittavat kaverilta saadut.
kuva: www.jesperjunior.fi


Omatkin talvivaateasiat alkaa olla kunnossa. Toppahousut ja kunnon kengät vielä uupuu. Takin kuitenki sain jo hommattua. Elloksen JSFN, perustoppatakki. Ihanan oloinen päällä ja kevyt, ei purista eikä kiristä. Takin ominaisuudet sai mut myös hieman lapselliseksi ja tottakai piti pelleillä kameran automaattilaukaisun kanssa...

 hupun saa kokonaan kiinni! :D
tein tuon Eikalle ja hän nauroi ihan katketakseen, pitää muistaa tämä kun ulkoillessa pojalla meinaa hermo mennä...kaikki keinothan ovat sallittuja.. vaikka ne sivustakatsojan silmään voikin näyttää hieman hulluilta. ;D

vielä takaa

 Vielä pari kuvaa iltapäivältä, jottei viimeinen muistikuva ole minun ahterini!


palapelin kokoamista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...