perjantai 16. syyskuuta 2011

Viikonloppu...

...edessä taas. Mihin tää aika oikeen valuu? No mutta, taas on vietetty oikeen kiva päivä! Aamusta riensin kadun toiselle puolelle. Eilen illalla kun Tiian kanssa vietiin PikkuSiiliin vaatteita ja todettiin, että tänään pitää mennä käymään. Ja kun mä olin unohtanut jättää sinne esimerkkilapun mun vaatteista, jotta tietää kerätä ne, että saadaan tilityksestä mulle mun myynti. Tehtii sitte vähä löytöjä. Menin vielä Tiian kanssa heille, syötin heidän Pienen kun Tiia teki ruokaa (makkarasoppaa, nammm oli hyvää!). Sitte pikkumies meni unille ja me alettiin kattoo Rioa. Se oli niin hauska, ihan mainio animaatio pitkään aikaan! :D Pitää katsoo se vielä suomeksi, että millasta läppää on saatu aikaan. Englanniksi ainakin toimi iha älyttömän hyvin, suosittelen! ;)

 ikean iso viltti 2,-
vihreät colleget ja raidallinen h&m paita (tämä pienempänä käytössä) 0,-
Vendin muumipaita (tällainen pienempi pistettiin myyntiin) 1,-
harmaat colleget 1,-
Lindex ötökkäpaidat yht. 3,-
lisäksi pipo, josta myöhemmin

testiköllit uudella viltillä <3
***
paita: KappAhl Kaxs
housut: Lindex

Ja aivan mahtavaa. Ollaan tässä oltu hetki ilman ruokapöytää. Siispä raahasin olohuoneen pöydän keittiöön ja toisen mammut-jakkaroista, hyvin toimi väliaikaisratkaisuna. Tänään veljeni käytti meitä Ikeassa ja nyt meillä on ihana ruokapöytä, jonka ääressä kelpaa istua. Entinen oli siis Ikean lasinen Laver-pöytä. Koin sen erittäin epäkäytännölliseksi tuon pikkujätkän kanssa. Jokainen lusikan kopautus sai hermoratani kireäksi, jokainen kerta kun unohdin pyyhkiä ruokatahrat ja jouduin niitä hinkkaamaan hikikarpalot otsalla, sai minut selaamaan Ikean sivuja. TADAA, he ovat luopuneet Laverista ja tilalle on tullut valkoinen Melltorp-pöytä, joka on melamiinipinnoitteinen. Ainakin iltapuurosta koituneet tahrat lähtivät vaivattomasti, kun oikein tahallani annoin hieman kuivahtaa.

syksyisempää ilmettä odotellessa...


Einolta kyllä jo tulee ihan huippuja juttuja, innolla odotan mitä viisauksia kuullaan, kun oppii puhumaan! Eli tultiin eilen kaupasta kotiin. Toki hissillä kuljetaan jne. Eräs mummo sinne sitte oli jo könynyt ja tokas nyrpeesti, että "Ei tänne varmaan mahu." ja meni menojaan. Me vettä (ja hikeä) valuvina jäimme odottamaan hissiä. Mielessäni kirosin ja Einolle sanoin, että "Tollasia ne vanhukset sitte on!", hän vastasi hyvin tietävänä nyökytellen "mmm m". Kyllä nous hymy suupieliin. :D 

Viikonlopuksi ei ole tiedossa mitään suurempia suunnitelmia, varmasti kuitenkin nähdään rakkaita ihmisiä :)

Nyt vois olla mun iltapala ja oleskelu aika, ellei käy niin kuin eilen ja nukahdan sohvalle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...