keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Suhruisen sateinen syyspäivä

Sairastupaa on tämä viikko pidelty. 
Eino pääsee huomenna hoitoon, mulla on tossa kävelymatkan päässä työvuoro. Sitten onkin edessä viikonloppu, TAAS. Eipä me siis hirveesti mitään olla touhuttu tässä alkuviikosta. Eilen käytiin vähän ulkona ja tänään täyttämässä ja siistimässä PikkuSiilin myyntipaikkaa. 
Voin kertoa, että myyntipaikallamme on hurjasti kivoja vaatteita, värikkäitä ja ihastuttavia kuoseja (Lindexiä, H&M, Moonkids jne).  Vanhoja tuttujakin oli liikenteessä: mun 10. luokan TET-paikan ohjaaja ja sitte ekasta työpaikasta Lidlistä vanha työkaveri. Kuulumisiakin siinä vaihdeltiin. Ihan kiva reissu, vaikkei siihenkään mitään erikoista ohjelmaa sisältynyt :D Kotiin tultua syötiin auramakaronilootaa ja pikkumies pääsi päiväunille, minä päiväkahville koneen ääreen. Muutamaan päivään kun ei ole jostain syystä kahvia juonut, niin ai, että miten hyvää tää on! (n. klo 15 aikoihin)
Elättelen toivetta, että pääsis sienimettään kyykkimään. Niin paljon kaikki toitottaa et ämpäritolkulla poimineet. Ja kun viimesyksynä oli mielessä vähän muut ku sienestämiset, niin ois vaan kohtuullista. Sais sienipiirasta tehtyä ja muuta ruokaa. Suppiksia kuulemma metsät ovat ihan valtoimenaan! 
(jatkuu klo 18 jälkeen) 
Äsken mamma kävi kylässä ja Einosta tuli ihan mahdoton. Telkkari joutui hyökkäyksen kohteeksi ja vähän uhmailtiin..Ja mulla on tossa kävelymatkan päässä työvuoro.
Viikonloppuna lauantaina tulee Eikan isän vanhemmat, mummu ja pappa, kylään. Illalla pääsen Anun synttäreitä juhlistamaan, mennään syömään ja minä jatkan kotia kun muut katoavat yöelämään.
Että ihan mukava loppuviikko tiedossa! :) 13.09.2011
***
mushroom body: Lindex
farkut: h&m

Pusukaappaus ja huuto :D
***
paita: Lindex

 Syksy on saapunut...


ps. Jos jollain tarvetta 86cm välikausihaalarille, niin meiltä jäi tämä (linkki) ReimaTEC -haalari pieneksi. hinta 20e sisältäen n.7e postikulut. Ota yhteyttä kommentilla tai sähköpostiin. :)

Niin ja tervetuloa taas uudelle lukijalle, nyt teitä on jo 20! Kiva, että jaatte meidän arkemme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...