lauantai 24. syyskuuta 2011

samedi - lördag - 土曜日 - Saturday

Viikko on taas vierähtänyt viikonlopun puolelle, ylläri.
Torstaina olin töissä läheisessä Supermarketissa, mukava päivä ja sopivan hektistä. Aika paljon oli tolloja ihmisiä liikkeellä, mutta kaikki unohtui kun Eikka jo kaukaa vilkutteli mulle. 
Eilen perjantaina aamusta suunnistin kadun toiselle puolelle. Siellä vierähtikin koko päivä ja meillä oli Tiian kanssa hauskaa ja tuli siinä juteltuakin taas kaikesta. Mä kävin hakemassa pojat, kun Jooa nukkui ettei herää ja jäätiin vielä hetkeksi heille. Eino joutui jäähylle kun äityi villiksi ja löi Eemiä. Hän itseasiassa torstaina(?) samoihin aikoihin Jennyllä käydessämme läpsi Jennyäkin. Kiellosta tuli torstaina kiukku ja eilen jäähypenkki vasta vakavoitti Einon. Toivottavasti tämä ei ole mikään jäädäkseen tullut tapa. Eilen illalla asia vaivasi (ja vaivaa edelleenkin) kovasti. Aina niin hyvätapainen poika onkin yhtäkkiä jotain aivan muuta. Hoidossa Eemin mukaan ei kuitenkaan lyö ketään. Saattaa olla, että noi hoidon jälkeiset kyläilyt pistää nälän ja väsymyksen yli, kun ei saakaan äidiltä sitä 100% huomiota. Tiedä häntä, mutta tommosta käytöstä en kyllä salli. Pistän yhden jakkaran eteiseen ja siihen sitte joutuu jäähylle. Kauhukuvat lähestyvästä uhmasta  pyörii päässä, mihin sitä sitte joutuukaan tuon härkälapsen kanssa. *huokaus*

Tänään mä olen tulossa kipeäksi. Eilen ei ollut mitään flunssaan viittaavaa. Illalla vaivas migreeni (ilmeisesti joka perjantainen tai lauantainen vaiva) ja tänä aamulla pää täys räkää ja kurkku hellänä. Kohta aloitan leipomukset, kun tulee noi A:n vanhemmat taas käymään. Illalla oli tarkotus mennä syömään, mutta jos olo tästä pahenee niin jään kyllä kotiin, enkä mene aivastelemaan ja tartuttamaan toisia. 

aamuinen pala <3

vihdoin saapui nahkatakki oikeassa koossa, 
tässä siis syksyn ja kevään "hienostelu" kokonaisuus
sekä auringon keltaiset kurikset :)

ihan paras muumiläppäri! :D
Tiia (kadun toiselta puolelta) löysi PikkuSiilistä,
meni sopivasti päittäin vaatteiden kanssa, jotka myin heille :)
***
paita: Metsola, Tigen käsityötä (täältä)
trikoohousut: Lindex
innostus: +100 

Nyt pikku-ukko nukkuu ja mä voisin tehä kupin Finrexiniä.
Mukavaa viikonloppua kaikille 

1 kommentti:

  1. Meil on samaiset hienostelukengät, kuin teillä :) Vai läpsimistä on ilmassa, harmi. Toivottavasti jäi noihin pariin kertaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...