lauantai 3. syyskuuta 2011

Hyvin kuuluu!

Jahas, se olis taas lauantai. Kovin nopeesti nää viikot kuluu, varsinkin kun ei nyt mitään hurjan erikoista ole ollut. Nettipimennossa pari päivää ja muuta.. Torstaina kävi Iida ja heidän pienimies Veeti, joka oli ihan tosi kovasti kasvanut, mainio hymyukko :) Ja olen edelleen toisella varasijapaikalla...
Perjantaina tuli ahaa-elämys, että pitäs käydä PikkuSiilissä ja niin mentiin. Melkosta bussireissailua se olikin :D Ensin kahdella bussilla mamman luota noutamaan Einon rattaat, sieltä kahdella bussilla PikkuSiiliin ja kahdella bussilla kotiin. Mutta mikäs siinä reissatessa ku eväät mukana ja Eino on mitä reippain reissailija. Ei yhtään kitinää, rähinää tai muuta vastalausetta! <3 Tosin, matkan varrella vastaan osuu paljon autoja, lamppuja ja lintuja, joita pitää osoitella; "amppu, amppu" sekä "ato" tai "aupo" .. ;D Muuten olikin aika tyhjäreissu, yhet sukkikset ja pari t-paitaa sekä leluauto löytyi. Kotiin tullessa muistin, että kukkarossa lojuu lähipitserian leimakortti, joka on täysi ja täten oikeuttaa 6euron alennukseen. Päätin hakea iltapalaksi pitsan. Siinä sitte omistaja itse toi pitsan meille ja tottakai ihastui Einon höpötykseen ja virnistelyyn, jopa siinä määrin, että saatiin kaupan päälle pullollinen Muumilimppaa! Minä tosin kotiin päästyä vaihdoin sen maitomukiin ja röyhkeästi heitin iltapalan päälle kurkustani alas. Ehkä saan tämän anteeksi ;)
Tänään mulla oli sitte taas vaihteeksi työvuoro. Hyvillä mielin menin, vaikka mielessä vähän kummitelikin ajatus Einon ja mun yhteisen ajan vähyydestä. Tätä vahvistaa vielä se, että missasin Einon ensimmäisen hypyn. Ollaan harjoiteltu ja hän ponnistaa jaloilla ja sanoo "yppää", tänään kuulemma pienesti nousi ilmaan suorittaessaan tätä liikettä! Perjantaisin kun se muutenkin näkyy; hoitoon meno on ikävää ja itku tulee, onneksi se ei kestä kun sen ajan mitä olen näkyvissä ja ystävän poika, joka samassa paikassa hoidossa lohdutti häntä. Työvuoro kuitenkin meni kivasti, kiirettä piisas ja aika meni nopeesti, varsinkin kun tunnin lyhyempi vuoro kuin normaalisti tuolla kaupassa on lauantaivuorot olleet. Veli kyyditsi ja sitte kun oltiin saatu sapuskaa napaan, suunnattiin Lietoon mummolaan. Käytiin läheisellä urheilukentällä ja Eino senkun käveli menemään ja juoksenteli innoissaan (ei ihme että uni maistuu ;). Ja tottakai jokainen vastaantullut vesilätäkkö piti tallata ja läiskyttää. Nähtiin myös mummolan naapurissa asuva perheenäiti ja heidän 2kk Einoa nuorempi tyttö. Todella reipas menijä hänin. Sovittiin, että joku kerta mennään heille leikkimään. Tosi kiva saada uusia kavereita :)
Huomenna sitte olis Topin 2v synttärikemut. Iso poika jo, mihin tää aika katoaa! :o <3


 kahvirosvo jäi verekseltään kiinni 
(muki tosin on tyhjä toim.huom.)
***
paita: Polarn o pyret
housut: tähti Lindex

 "apa, apa" eli napa on bongattu!
***
huivi: h&m

hymymies <3

 lähdettiin kotiin päin PikkuSiilistä, 
satoi vettä ja aurinko paistoi

bussissa viihdytti uusi leluauto ;) 
(se onkin ollut ihan paras!)
***
takki: Name It
hattu: Lenne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...