sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Hola!


Taas viikko vierähtänyt ja kaikenlaista menoa on mukaan mahtunut! 
Sunnuntaina vietettiin Topin 2-vuotissynttäreitä. Tupa oli täynnä porukkaa ja osa päivitteli Einon kasvua, kun osa heistä on nähnyt hänet viimeksi vauvana. Oli tosi mukavaa ja Tige oli taas taikonut vaikka mitä herkkuja pöydäntäydeltä, suolasta ja makeaa. Eino ei juurikaan vierastanut, mitä nyt alkuun oli hieman jännää. :)


ennen lähtöä, piti vielä leikkiä rakkaan auton kanssa

 herkkuja namm!

Maanantai, tiistai sekä keskiviikko päivät olin töissä. Tykkäsin ihan hirveästi. Olin paikassa, jossa en ennen ole ollut. Maanantaina hyllytin, tiistai ja keskiviikko meni kassalla. Oli kiva töiden jälkeen hakea Eino ja sitte syödä yhdessä sekä leikkiä ja vähän hassutellakin toisen kanssa. Ihan erilaista kuin kotona vietetyn päivän jälkeen. Jos työkkäristä vaikka lohkeis joku päivätyö tai edes harjottelupaikka. Huomenna alkaa taas yhteishaku ja pistän paperit vetämään, niin ois plussaa jos tässä välissä pääsis päiväkotiin/vanhainkotiin/johonkin alan paikkaan, edes harjottelujaksolle. Se ois taas lisää kokemusta. Pitää kyllä siinä kirjallisessa kokeessa skarpata, että kurois umpeen sen 3 pisteen vajeen. On kyllä maailman ärsyttävintä, kolme pistettä ja toisella varasijalla. Niinkö hiton pienestä se on kiinni! Kuitenkin uskon, että kaikella on tarkoitus, että asiat menee niinkuin niiden kuuluukin mennä. Itse voi vain tehdä parhaansa ja niinkuin hyvältä tuntuu. 

Torstaina Einolla oli lyhyt hoitopäivä ja haettiin hänet mamman kanssa. Suunnattiin kohti Lietoa, mentiin mummolaan. Tiedossa oli Poppi-kisat, POPpankin ja Liedon Parman (urheiluseura) järjestämät, jossa kaikki osallistujat palkitaan. Eino osallistuin 2009 ja nuoremmat sarjaan, johon kuului lyhyt pikamatka. Oltiin kisapaikalla hyvissä ajoin ja odottelu kävikin vähän vaikeaksi, mutta hyvin selvittiin ja juoksemaan päästiin! Eino sai hienon pronssisen mitalin ja heijastimen <3

odottelua ja Einolla numero 52

 <3

 ja juokseminen vaan jatkuu!


"mulla onkin hieno mitali!"

Kovasti on taas uusia juttuja opittu ja ilmeisesti kasvukausi menossa. Osaa puhaltaa ruokaa jos se on kuumaa (ja muutenkin puhkutaan sitä sun tätä!) sekä osaa pusuttaa huulet supussa, eli ei niin märkiä pusuja enää, mitä nyt välillä pelleilee kielellä. Nukkuu paljon ja eilen mittailin niin pituutta on kohta 1v4kk ikäsenä n. 85cm ja painoa siinä päälle 12kg. Kova höpöttäjä on ja juttua riittää, vaan kun en oikein ymmärrä kaiken tarkotusta ;D Hyppääminenkin onnistuu kokoajan paremmin, ei ihan ilmaan vielä pääse, mutta kantapäät nousee ja lähellä on. Eilen kuuntelin kun hän järjesteli vaatteitaan, eikä mennyt kauaa kun hän tuli olohuoneeseen kädessään housut. Hän koitti aluksi ite niitä laittaa, mutta tarvitsi kuitenkin mun apuani. Isopienimiäs<3 Kaksi kuukautta niin tulee puolitoistavuotta täyteen, siitä 6kk ja hän on 2v. Niin se aika vaa vierii, aina vaan nopeammin ja nopeammin!

Tänään suunnataan Raisioon leikkimään Oonan kanssa :)

Aurinkoista sunnuntaita kaikilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...