torstai 15. syyskuuta 2011

1v 4kk 1pv

Einolla tuli eilen täyteen yksi vuosi ja neljä kuukautta. Vuosi sitten hän oli neljän kuukauden ja yhden päivän ikäinen. Oltiin asuttu n. kuukausi omassa kodissa. Aloitimme käynnit Perhetuvalla vauvaryhmässä ja vähän myöhemmin kiinteässä perheryhmässä. Hänellä oli suussa kaksi hampaannököä ja hän oli kovin aktiivinen. Sylissä piti hypyttää ja massaakin oli jonkun verran, sopusuhtaisesti kuitenkin. Soseet aloitettiin jo ennen neljän kuukauden ikää ja aika hyvin niitä jo menikin maidon ohella. Liinailua oltiin harrastettu jo tovi sekä vauvauinti aloitettiin syyskuun alussa. Käytiin myös kokeilemassa BabyArtia, Eino tykkäsi kyllä ja maalaukset ovat tallessa.

Neljän kuukauden iässä hän oli 68cm pitkä ja painoa oli 8680g. Neuvolalääkäri kirjoitti:
"Jäntevä, tyytyväinen poika. Kääntyy jo ympäri. Juttelee ja nauraa. Kasvaa ja kehittyy hienosti."
Jep, sellainen on meidän Eikka. Toki, nyt osataan jo tahtoa sekä uhmata kieltoja ja rajoja, mutta myös halata ja pussata, silittää ja paijata.

Alkuviikko on taas mennyt töissä, jälleen uudessa paikassa. Tosi kivaa, mutta kivaa on myös kun tietää, ettei ole mitään järin pakollista toimintaa loppuviikosta. Saadaan uusi keittiön pöytä ja nähdään rakkaita ihmisiä. Parhautta! Ja tämä ilta meni hinnoitellessa vaatteita kun ystäväni Tiian kanssa varasimme PikkuSiilistä paikan ja olemme noita romppeita sinne roudaamassa huomenillalla tai perjantaiaamulla. :)

On kyllä todella erilainen syksy kuin ikinä. Ei haittaa sateet, mulla on sateenvarjo ja kumisaappaat. Ei haittaa koleus tai pimeys, voin kääriytyä vilttiin ja sytyttää kynttilöitä sekä siemailla kuumaa juomaa. Yleensä ryven jossain syvyyksissä, kun ensimmäiset lehdet putoavat maahan, tämä syksy on varmaan sääntöön poikkeus. Tiedossa on vielä uudelleen haku AMK:n ja sellasta kaikenlaista. Mutta elämä antaa ja elämä ottaa, itsestä ja omasta asenteesta on kiinni miltä se tuntuu. Antaako sen lannistaa vai jatkaako sisukkaasti eteenpäin. Voisin mä valittaa ja viurata, mutta kun se nyt vaan ei hyödytä ketään. Pää pystyssä kohti uusia tuulia ja paremmalla menestyksellä.

(meni vähän torstain puolelle, muttei anneta sen häiritä <3 )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...