lauantai 6. elokuuta 2011

rati riti ralla, tuli talvi halla

..jos nyt kuitenkin se syksy seuraavaksi.. 
Alkaa jo olla tulevien kausien ulkovaatteet hyvin kasassa. Ainoastaan villahaalari sekä kuravaatteet puuttuvat. Viimeisimpänä hankintana kengät. Tein tuota edellistä postausta ja huvikseen päätin Elloksen sivuja selata. Siinä mä ne sitten näin! Aivan mahtavat talvikengät, joiden hinnaksi ale-koodin jälkeen jäi 13,45e. Eli ei todellakaan paha ;) Koska minimitilaus, jonka Ellos toimittaa on 25euroa, löysinpä itselleni 3,90e takin.


Joku maailman kahdeksas ihme, että löytyi KOKOJA. (lisättäköön, että otin näitä kaks, toinen isompaa ja toinen pienempää kokoa). Sitte vielä pesupusseja, jotta loppu summa on hiukan päälle sen 25e. Eipä tässä kai muuta kuin odotellaan, ensin pakettia ja sitte syksyä sekä talvea. ;)

Nyt jännätään sitä huomista. Varmasti jo monet, jotka tätä blogia aktiivisesti seuraa, arvasivat huomisen (tämänpäiväisen) kohtaamisen olevan syynä tämän postauksen myöhäiselle ajankohdalle. Tämä blogaaminen kuitenkin rauhoittaa mua sen verran, että kun tämän julkaisen, painun suoraan sänkyyn. Täyttelen uniristikkoa ja simahdan autuaaseen uneen.

Tänään oli mukava päivä. Markus tuli meille lounaan jälkeen, kannettiin vuodesohva alas. Sitten hän lähti Einon kanssa Skanssiin ja minä jäin puunaamaan kämppää. Sopivasti kotiin saapuessa Eino menikin päiväunille ja sain omaa aikaa! :)

Myöhemmin saapuikin Mira ja poikansa Roope. Roopelle tein ristiäiskakun (kurkkaa kakku tästä) toukokuussa. Voi että ku jätkä oli kasvanut! Aivan älyttömän söbö <3 pusuja sinne.
Ilta on mennyt perusrutiineissa ja jumittaessa.

Lopuksi pätkä ajatuksiani yksinhuoltajuudest ja isästä, joka jättää. Sinä, joka et tällaista halua lukea (taas tätä samaa), ole hyvä ja skippaa rohkeasti!

Mietin, että on epäreilua kun isä saa päättää ja sanoa, ettei ole valmis. Ei multa ainakaan kukaan kysynyt, noniin oletkos nyt valmis. 
Miksi isän sallitaan juosta pakoon? Äiti, joka jäi lapsen kanssa on pahainen verenimijä, jonka pelätään vievän uudelta naiselta miehen (joka jätti perheensä). Ihan kuin se mies (joka jätti perheensä) olisi jumala. Hitto miten suppeaa..
Miksi se uusi nainen on tärkeämpi kuin oma lapsi? Siltä se ainakin tuntuu. Tosin, en koko totuutta tiedä, mutta merkit ovat selvät.
Miksi yh-isä on niin jalustalle nostettava, vähintään jumalan yläpuolella?
Miksi 2000-luvulla, ei vieläkään olla avattu silmiä, vaan edelleen tallataan maskuliinisten "normien" mukaan?

Jos muuten joku saa käsiinsä uuden Vauva-lehden, Tuomas Enbuske kirjoittaa jälleen asiaa.

2 kommenttia:

  1. Meillä on hyvä maku! Tilasin meinaa noi samat kengät Otolle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...