tiistai 23. elokuuta 2011

onpas..

..ollut hiljaista täällä. Mutta hyvää meille kuuluu! Einolla hoidossa menee vallan mainiosti. Viime keskiviikko-torstai-perjantai oli Topi mulla hoidossa. Keskiviikkona vietettiin laatuaikaa ja to-pe Eino oli myös kotona ja pojilla oli toisistaan seuraa ja kyllähä siinä menoakin riitti :) Perjantaina sitte Eino meni mamman luo yökylään ja mä vietin laatuaikaa Anun ja Jonin seurassa, hyvän ruoan ja juoman kera. Oli ihan parasta ja tuli tarpeeseen pieni nollaus!
Sunnuntaina käytiin Turun Messuilla, kun voitin vapaalipun Mukelomestan arvonnassa. Odotin ehkä vähän enemmän, mut ihan jees oli. Eikka tykkäs eläimistä ja armeijan kalustosta. Innoissaan osoitteli kaikkea ja silitteli heppoja :)
Eilen olin iltavuorossa pitkästä aikaa, oli ihan mukavaa, mut ehkä asteen verran liian hiljasta mun makuun (eriasia ois jos tekisin tota säännöllisesti ;).. Ei siis paljoa Einon kanssa nähty, vain aamulla ja hoidosta haettaessa. Illalla nukkui jo, kun tulivat mua hakemaan. Tänään ei hoitopäivän jälkeen liikuta mihinkään, otan pojan kainaloon enkä päästä pois <3 :D Eikalla oli myös jalassa uudet lenkkarit.. Mustat, joissa Salama McQueenin kuva ja jotka kävellessä vilkkuvat, jokapojan unelmat siis ;D Kiitos vaan niistä! <3
Kovasti hoitotäti aina kehuu Einoa, miten on reipas ja syö hyvin.. Ja odotan milloin tulis ekat kahden sanan lauseet, hänen höpöttelynsä kun on jo niin puhemaista ja paljon sanoja tulee kokoajan lisää. Olis kiva tietää, mitä totuuksia on luvassa ;) 
Tiedossa on myös mummun ja papan (Einon isän vanhemmat) vierailu, soitteli tuossa lauantaina ja kyseli miten hoidossa olo lähtenyt sujumaan jne.. Mukavaa :)

Tällä hetkellä sapettaa:

*hissiremontti. 
Ei siinä muuten mitään, mutta kun pitää roudata Einoa. Jos tässä asuessa vielä tulee hissiremppa, niin tiedoksi kaikille: mä en ala.

*Tämä iltalehden juttu

Kuvia viimepäiviltä:

Poika saunoo ;D

Topi söpöili ja sitte keinuttiin pihalla 
***
lakki: lenne
huppari: zarababy
legginssit: Lindex

pojat <3
***
paita: Pikkujekku
velourhousut: Lindex

Eikka pääsi poliisimotskarin kyytiin Turun Messuilla 
***
hattu: lenne
pääkallohuppari:  h&m
farkut: h&m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...